به گزارش خبرگزاری مهر، زهراسادات مشیر گفت: ایده ساخت مجموعه شهربانو در پی احساس نیاز به استفاده بانوان از امکانات ورزشی، تفریحی وفرهنگی درمحیطی ایمن وبا فراغ بال شکل گرفت که استقبال گسترده بانوان تهرانی باعث گسترش این ایده به کل مناطق 22 گانه شد.
مشیر اضافه کرد: بزرگ ترین شهر بانوی ایران در محل بوستان ولایت درحال ساخت است که امکانات درخور توجه وکاملی راداراست. سیاست کلان شهرداری تهران بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری براساس خانواده محوری شکل گرفته است وشهر بانوان برای بانوانی است که علاقه به فعالیت در فضایی مستتر وخاص خود را دارند این در حالی است که کلیت بوستان ولایت بر اساس رویکرد خانواده محوری ساخته شده و اداره خواهد شد.
وی به امکانات ایجاد شده در شهربانوان بوستان ولایت اشاره کرد و افزود: امکانات پیش بینی شده در این محیط بسیار متنوع بوده وشامل مهدکودک ، سالن سینما، برج آسمان نما ، موزه ،اماکن ورزشی مختلف وفضاهای آموزشی و... است. حتی پیست کارتینگ اختصاصی نیز برای خانم ها پیش بینی شده است.
مشاور شهردار تهران اظهار داشت: این مجموعه در فضایی به مساحت 6 هکتار به بهره برداری خواهد رسید که از این نظر بزرگترین مجموعه شهربانوی ایران خواهد بود .
رئیس ستاد توانمندسازی زنان شهرداری تهران در پایان با تاکید بر افتتاح این مجموعه تا سوم خرداد گفت : پرورش و آموزش بانوان از رویکردهای اصلی مجموعه های شهربانو در تهران است.
نظر شما