پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ آبان ۱۳۸۳، ۱۱:۱۵

قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفتگو با "مهر":

هزينه درمان معتادان كمتر از نگهداري آن ها در زندان است

قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: هزينه درمان معتادان بسيار كمتر از نگهداري معتاد به عنوان يك مجرم در بيمارستان است.

مجتبي جيل عاملي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : چنانچه معتادي را در يك دوره شش ماهه تحت  درمان قرار دهيم ، حدود 70 هزار تومان هزينه در بر دارد اما در همين مدت زمان اگر او را به زندان بياندازيم بر اساس حداقل هزينه هاي بر آورد شده فقط مبلغ 520 هزار تومان هزينه نگهداري او در زندان خواهد بود.

وي افزود: به مبلغ ياد شده بايد هزينه هاي انتظامي در دستگيري معتاد و هزينه هاي مراجع قضايي را نيز اضافه كرد و از طرفي بي سرپرستي برخي خانواده ها و در معرض آسيب قرار گرفتن آن ها را نيز بايد افزود.

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصريح كرد: اگردرمان اعتياد توام با شكست است، نه فقط درمانگران بلكه چرخه مبارزان اعم از انتظامي، قضايي، فرهنگي، آموزشي و بهداشتي به وظيفه خود درست عمل نكرده اند.

جبل عاملي درباره آمارهاي مرتبط به متوفيات ناشي از اعتياد گفت: آمارهاي مرتبط با متوفيات ناشي از اعتياد و سوء مصرف مواد كه خود بيانگر شيوه هاي خطرناك مصرف و ناخالصي هاي موجود در مواد است كه از يك درصد در سال 1373 به 29 درصد در سال 1381 رسيده است.

وي در پايان افزود: اگر قائل به اين هستيم كه درمان و بازپروري ، رويكردي جامع جهت شناسايي، كمك، مراقبت بهداشتي و جلوگيري از بازگشت مجدد به اعتياد است، اين تعريف مستلزم فراهم آمدن كليه شرايط اجتماعي - رواني، اقتصادي ، حقوقي و ... است كه تا كنون چنين امري محقق نشده است.

کد خبر 129552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha