به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اشپیگل، در ادامه رایزنیهای بین المللی برای زمینه سازی جهت اعلام موجودی کشور، ابومازن اوایل ماه می برای گفتگو درباره بحران خاورمیانه راهی برلین می شود.
بر این اساس "آنجلا مرکل" صدراعظم آلمان قصد دارد از این فرصت برای جلوگیری از اعلام استقلال فلسطین در مجمع عمومی سازمان ملل متحد استفاده کند.
به نوشته هفته نامه آلمانی اشپیگل، مرکل در نظر دارد با دادن هشدار درباره عواقب این اقدام، ابومازن را از تصمیمش مبنی بر اعلام استقلال کشور فلسطینی در سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر منصرف کند.
بر اساس این گزارش تشکیلات خودگردان آماده شنیدن دلایل و نکات قابل بحث آلمان درباره پیامدهای اعلام موجودیت کشور فلسطینی است.
از سوی دیگر گزارشها از حمایت پاریس از تلاش تشکیلات خودگردان در این راستا حکایت دارد. یک مقام دولت فرانسه گفته که این موضوع به اطلاع "سلام فیاض" نخست وزیر انتصابی ابومازن در زمان حضورش در بروکسل رسیده است.
گفتنی است ابومازن اخیرا طی سفربه پاریس با نیکلا سارکوزی و فرانسوا فیون رئیس جمهوری و وزیر کشور فرانسه دیدار کرده است. وی اعلام کرد به دلیل روشن بودن موضع فرانسه درباره کشور فلسطین، نیازی به طرح آن دراین دیدار نبوده است.
نظر شما