پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۵۵

در گفتگو با مهر عنوان شد:

کمبود تختهای ICU در مواقع بحرانی بیشتر نمایان می شود

کمبود تختهای ICU در مواقع بحرانی بیشتر نمایان می شود

رئیس ششمین کنگره بین المللی مراقبتهای ویژه پزشکی با اشاره به کمبود تختهای ICU در مراکز درمانی کشور، افزود: این کمبود در هنگام بروز بحران بیشتر نمایان می شود.

دکتر محمدمهدی قیامت در گفتگو با خبرنگار مهر به نقش انکارناپذیر بخشهای ICU در ارتقای حوزه سلامت اشاره کرد و اظهارداشت: وقتی در یک مرکز درمانی بخش ICU نباشد، مشکلات به وضوح قابل لمس است.

وی با اشاره به کمبود تختهای ICU در مراکز درمانی کشور، افزود: قطعا در وضعیت وقوع بحران این کمبود بیشتر نمایان خواهد شد. از این رو لازم است، به فکر ایجاد تختهای جدید ICU در بیمارستانهای کشور باشیم.

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران در ادامه به ایجاد انگیزه کار در بخشهای ویژه بیمارستانی اشاره کرد و گفت: شرایط کار در بخشهای ICU به مراتب سخت تر و دشوارتر از سایر بخشهای بیمارستانی است. از همین رو می بایست انگیزه های حضور پرسنل درمانی در این بخشها را فراهم کر.

قیامت با تاکید بر اینکه همه مسائل حاد پزشکی در بخشهای ICU دیده می شود، تصریح کرد: وقتی علاقه و انگیزه نباشد کیفیت کار در این بخشها پایین می آید و در نتیجه سلامت بیماران تهدید می شود. 

رئیس ششمین کنگره بین المللی مراقبتهای ویژه پزشکی بر استاندارد سازی بخشهای ICU در بیمارستانهای کشور تاکید کرد و افزود: افت کیفیت خدمات درمانی در بخشهای ICU با عدم اختصاص تعرفه های واقعی و عادلانه رخ می دهد.

ششمین کنگره بین المللی مراقبتهای ویژه پزشکی از هفتم تا نهم اردیبهشت ماه 90 در پژوهشگاه نیرو برگزار می شود.

برگزاری 10 تا 12 کارگاه آموزشی و ارائه آخرین تکنیکهای دنیا در سال 2011 در زمینه احیاء بیماران قلبی ریوی از ویژگیهای این کنگره است.

کد خبر 1295929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha