به گزارش خبرگزاری مهر، سلطانی در بخشی از سخنان خود رویکردهای فرهنگی ناجا را برشمرد و گفت: نگاه ناجا به هنر و فرهنگ بسیار وسیع و جامع بوده و همیشه سعی بر این داشته که به این عرصه ورود پیدا کند.
وی ادامه داد: این ورود همیشه تاثیرگذار است و از میان هنرها، سینما بهترین ابزار برای تحقق بسیاری از اهداف نیروی انتظامی خواهد بود. ناجا همیشه سعی دارد با جلب مشارکت هنرمندان به کمک آنان پیامهای انتظامی واجتماعی را به اقشار مختلف جامعه انتقال دهد.
در ادامه این نشست هاشم میرزاخانی ضمن مثبت خواندن اهداف ناجا در برقراری تعامل با سینماگران یادآور شد: برگزاری جشنوارهای مانند فیلم پلیس امری مبارک است و البته این نکته حائز اهمیت است که نگاه محض امنیتی به هنر میتواند به سینما لطمه وارد کند. ناجا و سایر دستگاههای انتظامی و امنیتی کشور باید به هنر به خصوص سینما نگاهی هنرمندانه و همراه با در نظر گرفتن ابعاد زیباشناسانه آن داشته باشند.
میرزاخانی همکاری انجمن سینمای جوان با جشنواره فیلم پلیس در دوره چهارم را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به ضرورت حمایت پلیس از سینماگران جوان نیزعنوان کرد: ناجا با حمایت مالی و معنوی از سینماگران جوان میتواند به اهداف متعالی خود برسد و سینماگران نیز می توانند در این مسیر با تولید آثار بلند و کوتاه با موضوعات اجتماعی به ارتقای سطح فرهنگی جامعه یاری رسانند.
وی تاکید کرد: انجمن سینمای جوانان تا برگزاری جشنواره فیلم پلیس آثار سینمایی با موضوعات اجتماعی را گردآوری و به دبیرخانه جشنواره خواهد داد.
چهارمین جشنواره فیلم پلیس با دبیری علی سلطانی 11 تا 14 تیرماه در تهران برگزار میشود.
نظر شما