به گزارش خبرنگار مهر در کرج، مصطفی آقایی ظهر یکشنبه در همایش رونمایی از دستاوردهای جهاد کشاورزی و موسسه تحقیقات نهال و بذر کشور اظهارداشت: در سال جهاد اقتصادی اگر بخواهییم شعار سال را محقق کنیم قطعا بخش کشاورزی نقش محوری دارد و امروز نیز نیاز شدید به انتقال دانش به عرصه های تولید داریم.
وی افزود: در این راستا حوزه علم و فناوری باید نقش خود را به خوبی نشان دهد و سرمایه گذاری بر روی پروژه های تحقیقی صورت گیرد.
آقایی تاکید کرد: همچنین حمایت از محققان تا جایی که به موفقیت منجر شود و سرمایه گذاری در کشاورزی و حمایت از تولید کننده که بتواند توسعه اقتصادی و رشد فزاینده را فراهم نماید باید در دستور کار باشد.
وی عنوان کرد: اشتغال 20 درصد ازجامعه در بخش کشاورزی و تاثیر تولید ات کشاورزی در اقتصاد کشور و تولید 107 میلیون تن تولید غذا نشان دهنده اهمیت بالای بخش کشاورزی است.
وی به نامگذاری سالهای گذشته اشاره کرد و بیان کرد: سال 88 سال اصلاح الگوی مصرف نامگذاری شده بود که سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با این رویکرد در زمینه استفاده کمتر از سموم و فرآوری بیشتر از تولیدات و بهره بیشتر موفق بود.
آقایی ادامه داد: همچنین در سال 89 که سال همت مضاعف و کار مضاعف نامگذاری شد بی سابقه ترین فعالیت را در عر ضه نژادهای پر محصول انجام شد و در سال جهاد اقتصادی که به تازگی آغاز شده نیز فعالیتهای چشمگیری آغاز شده که نمونه ای از آن در این همایش رونمایی شد.
نظر شما