فاطمه آلیا در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با اثرات سفرهای استانی در کشور گفت : هدف سفرهای استانی محرومیت زدایی بود ولی ابعاد دیگری از اثرات مثبت در کشور را به دنبال داشت که از جمله آن می توان به مردمی کردن حاکمیت و از بین بردن فاصله میان دولت و ملت اشاره کرد.
وی با بیان اینکه سفرهای استانی الگویی برای دیگر کشورها نیز شده است، گفت: این سفرها مقدمات حضور دولتمردان در میان مردم را مهیا و رویه ای را نهادینه کرد که حتی رئیس جمهورهای بعدی نیز نمی توانند از این مسیر فاصله بگیرند.
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با اعلام اینکه سفرهای استانی محقق کننده شعار کابینه 70 میلیونی بود، گفت: مردم به راحتی در جریان این سفرها می توانند از کارگزاران دولت به رئیس دولت انتقاد کرده و در عین حال شاهد توزیع عادلانه قدرت و سرمایه در این سفرها باشند.
وی در ادامه به بایسته های دوره چهارم سفرها اشاره کرد و گفت: طی سه دوره از سفرهای استانی در بخش های مختلف نیازهای اساسی مردم از جمله مسکن، آب، بهداشت و... مصوباتی از سوی دولت گذشت .
آلیا افزود: مصوبات بسیاری از سفرها حداکثر تا 70 الی 80 درصد عملیاتی شده است.
نمیانده تهران در مجلس ادامه داد: به نظر می رسد دولت در دور چهارم سفرها بیش از هر چیز دیگر باید به تحقق حداکثری مصوبات سه دوره از سفرها بپردازد و در این مسیر مجلس نیز باید دست دولت را باز کند تا بتواند خدمت رسانی به مردم را آسانتر انجام دهد.
وی تصریح کرد: در دور چهارم سفرهای استانی شاید نیاز به مصوبه جدیدی نباشد و دولت باید در زمینه مصوبات استانی تسویه حساب کرده و مصوبات اجرایی نشده را به صفر برساند.
نظر شما