به گزارش خبرگزاری مهر، عباس قبادی با بیان این مطلب گفت: پس از مشکلات به وجود آمده در تولید و عرضه تخممرغ که موجب افزایش قیمت آن در بازار شده بود، اقداماتی در راستای مساعد کردن شرایط تولید و تنظیم بازار صورت گرفت که نتیجه ان کاهش قیمت تخممرغ بود.
وی در ادامه با تاکید بر تداوم روند نزولی قیمت تخممرغ در روزهای آتی، ادامه داد: با ورود به فصل گرما و کاهش مصرف تخم مرغ قیمتها نیز متعادلتر خواهد شد.
قبادی، تنظیم و مدیریت بازار را یکی از ابزارهای مبارزه با افزایش قیمت دانست و خاطرنشان کرد: هیچ تولیدکنندهای بدون مجوز سازمان حمایت اجازه افزایش قیمت ندارد و با هرگونه تخلف در این زمینه به شدت برخورد میشود.
وی با بیان این مطلب که هرگونه درخواست افزایش قیمت باید به سازمان حمایت ارسال تا پس از بررسی در صورت صلاح دید مجوز افزایش قیمت صادر شود، گفت: در حال حاضر سازمان حمایت هیچ مجوزی مبنی بر افزایش قیمت صادر نکرده است.
نظر شما