۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۹:۳۳

آغاز اجرای تقاطع غیرهم‌سطح گلها در منطقه 21

شهردار منطقه 21 تهران از آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیر‌هم سطح گلها درسال جاری خبر داد و افزود: این تقاطع که می‌تواند در کاهش تصادفات ترافیکی این محور بسیار موثر باشد در مدت یکسال ساخته می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد صارمی‌زاده شهردار منطقه 21 تهران، روز یکشنبه  در نشست خبری با اصحاب‌رسانه، با اشاره به تشکیل کارگروه کاهش حوادث ترافیکی در این منطقه، گفت: بر اساس راهکارهای همین کارگروه، امسال عملیات اجرایی تقاطع غیر‌هم سطح گلها آغاز می‌شود که می‌تواند در کاهش تصادفات ترافیکی این محور بسیار موثر باشد.

وی ایجاد این تقاطع را باتوجه به جمیعیت بسیار زیاد ساکن و شناور تهرانسر ضروری دانست و افزود: این تقاطع در مدت یک سال ساخته خواهد شد.

سرانه فضای سبز منطقه22؛ بالاتر از استاندارد بین ‍المللی

شهردار منطقه 21 تهران با اشاره به میزان سرانه فضای سبز منطقه، اظهارکرد: سرانه فضای سبز این منطقه بالاتر از حد استاندارد است و 36 درصد از منطقه را فضای سبز تشکیل می‌دهد. هم‌اکنون حدود 570هزار مترمربع فضای سبز در منطقه 21وجود دارد که سعی داریم با بازپیرایی جنگل‌های شهری منطقه این میزان را افزایش دهیم که در این رابطه جنگل‌های شهری مجاور با شهرک‌های مسکونی در اولویت است که در همین زمینه در سال 89 ، 2بوستان بازپیرایی شد و در سال جدید نیز 2 بوستان دیگر باز پیرایی می‌شود.

صارمی‌زاده در ادامه به برگزاری نخستین همایش ارتقاء سلامت وایمنی محیط کار در 7 اردیبهشت در منطقه 21 اشاره کرد و افزود: در این رابطه کتابی 4 جلدی در مورد ایمنی محیط کار توسط دبیرخانه جامعه ایمن شهرداری تهران چاپ و منتشر شد که مباحث مختلف آن توسط 4 نویسنده کتاب به صورت سخنرانی در همایش ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان‌کرد: بیش از 100صاحب نظر در این حوزه با ارائه مقاله در این همایش حضور دارند. امیدواریم راهکارهای به دست آمده از این همایش بتواند کاهش خطرات و ارتقاء سلامت وایمنی محیط کار موثر باشد.

رییس کمیته راهبری جامعه ایمن منطقه 21 شهر تهران در ادامه به تشکیل 5 کمیته راهبردی در حوزه جامعه ایمن منطقه اشاره کرد و افزود: به منظور رسیدن به هدف انسان سالم با الگوی جامعه ایمن، شهرداری منطقه 21 از طریق کمک به القای حس آگاهی، تفاهم، حمایت و راهبری مردمی در اجرای برنامه های تاثیر گذار اجتماعی در کاهش حوادث و آسیب‌ها، بر اساس اصول تقویت باورهای ایمنی، دانش به کارگیری وسایل ایمنی، ایجاد دسترسی به ملزومات ایمنی، احترام به قانون آموزش و توانمندسازی؛ این منطقه را با رعایت شاخص های مورد نظر طی یک برنامه منسجم به عضویت شبکه شهرهای ایمن جهان در آورد.

وی ادامه داد: به این منظور کمیته راهبری منطقه با تعداد 29 عضو از سازمان‌های دولتی و غیر دولتی مرتبط، شرکت ها و صنایع منطقه و نهادهای مردمی؛ متشکل از 8 NGO، 4 سازمان دولتی، 4 سازمان خدمات امداد و بهداشت و درمان، 2 سازمان صنعتی و 6 عضو از مدیران خدمات شهری بسترهای مورد نظر دانشگاه کارولینسکا سوئد مورد تایید سازمان جهانی بهداشت را ایجاد کرده و به عنوان دویست و دوازدهمین منطقه مسکونی جهان به جمع شهرهایی پیوسته ایم که مدل جوامع ایمن را اجرا می کنیم.

شهردار منطقه 21 تهران تصریح ‌کرد: هم اکنون از سازمان ها و تشکل های مربوطه پنج کار گروه فعال در زمینه ارتقای سلامت و ایمنی محیط کار، کاهش حوادث ترافیکی، مدیریت آسیب های اجتماعی، کاهش حوادث در منازل و محلات مسکونی و حوادث محیط های آموزشی و تفریحی داریم.

صارمی‌زاده گفت: منطقه 21 به دلیل موقعیت ویژه اش و از آنجایی که 80درصد فضای شهری منطقه به صنایع و کارگاه‌های که تعداد آنها به بیش از 7هزار کارگاه و کارخانه که گاهی هر کدام دارای موقعیت‌های ملی و منطقه‌ای خاص هم هستند می‌رسد، یکی از کارگروه های اصلی خود را در زمینه ارتقای دانشگاهی اقدامات زیر بنایی خوبی را انجام داده‌اند که شاید مهمترین آن توسعه فرهنگ ایمنی در محیط کار بوسیله برنامه‌ها و اقداماتی مثل جشنواره ایده‌های ایمن شرکت سایپا است.
 

کد خبر 1296654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha