به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، عزیز حبیبی عصر یکشنبه در بازدید ار نمایشگاه توانمندیهای هنرجویان هنرستانهای فنی و حرفه ای و کار و دانش استان اظهار داشت: علاوه بر این ۵۴ رشته مهارت نیز در این استان دایر شده که تلاش می کنیم تمامی این رشته ها امسال افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه 50 درصد آموزشهای متوسطه استان اردبیل در فنی و حرفه ای متمرکز خواهد شد، اضافه کرد: این رقم در برنامه چهارم توسعه باید 44.4 درصد تدوین می شد.
به گفته رئیس سازمان فنی و حرفه ای، استان اردبیل با تدوین 40 درصد برنامه ها در جهت توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای و کارو دانش، تنها 4.4 درصد از برنامه فاصله داشته است.
وی از هزینه کرد 20 درصد از اعتبارات آموزشی استان برای تجهیزات سالم و نیروی انسانی در سال جاری خبر داد و ابراز داشت: با اختصاص این اعتبار تلاش می کنیم شاخصهای آموزش را ارتقا دهیم.
حبیبی همچنین تاثیر آموزش فنی و حرفه ای را در ایجاد اشتغال یادآور شد و خاطر نشان کرد: با توجه به سیاست دولت در جهت ایجاد اشتغال تلاش می شود در اینده رشته های منطبق با فعالیتها و مشاغل بومی در منطقه ایجاد و تدریس شود تا با ایجاد توسعه متوازن دانش آموزان هم بعد از فراغت از تحصیل به بازار کار وارد شوند.
نمایشگاه توانمندیهای هنرجویان هنرستان های فنی و حرفه ای و کار و دانش استان از روز اول تا 7 اردیبهشت ماه در سالن امام خمینی (ره) اردبیل دایر شده و در روزهای زوج برای بازدید برادران و روزهای فرد برای بازدید خواهران اختصاص یافته است.
نظر شما