رضا نقوی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد، اظهار داشت: این گاردیلها در راستای ایمن سازی معابر شهر مقدس مشهد در یکی از حادثه خیزترین محورهای ورودی، نصب شد.
وی افزود: این گاردریل با طولی معادل 780 متر در محور جاده قدیم نیشابور حد فاصل شهرک ابوذر تا طرق نصب شد.
نقوی گفت: پیرو اعلام پلیس راهور مرکز استان خراسان رضوی، مبنی بر انحراف خودروها در محور یاد شده و تصادفات فوتی و جرحی صورت گرفته، این محل را به عنوان یک نقطه حادثه خیز متمایز کرده بود.
رضا نقوی خاطر نشان ساخت: در سال جدید نسبت به ایمنسازی سریعتر محورها و نقاط حادثه خیز شهر مقدس مشهد اقدام خواهد شد تا به موقع از بروز حوادث و اتفاقات ناگوار رانندگی جلوگیری به عمل آید.
به گفته معاون اجرایی این سازمان طی چند روز آینده حدود 700 متر گاردریل به بزرگراه کلانتری و همچنین زیرگذر جدید جهاد اضافه خواهد شد.
نظر شما