پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۲۰:۴۳

کودهای ریز مغذی در شهرستان البرز توزیع شد

کودهای ریز مغذی در شهرستان البرز توزیع شد

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرجهاد کشاورزی شهرستان البرز گفت: توزیع کودهای آلی و ریز مغذی طرح خودکفایی گندم و جو در این شهرستان آغاز شد.

کورش کشاورز در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهارداشت: بیش از سه هزار و350 کیلوگرم کود مرغی غنی شده (پلیت) برای مصرف در مزارع آرمانی گندم و جو بین کشاورزان تحت پوشش مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان توزیع شد.
 
کشاورز افزایش کمی و کیفی محصول و ماده آلی خاک را از مزایای استفاده از این نوع کود برشمرد و افزود: این نوع کود چون به صورت استریل تهیه شده عاری از آفات، بیماریها و علفهای هرز است و کیفیت مناسبی دارد.
 
وی گفت: همچنین مقدار82 لیتر کود ریزمغذی روی فوسین جهت مصرف در این مزارع بین مراکز جهاد کشاورزی بخش مرکزی و محمدیه توزیع شده است.
 
این مسئول یادآورشد: عنصر روی موجب دانه بندی بهتر محصول شده و این  کار به افزایش محصول منجر خواهد شد. 
 
وی هدف از اجرای مزارع آرمانی را به کارگیری دانش فنی و مهندسی در کنار تجربه کشاورز  دانست و گفت: اجرای این طرح به توسعه بیشتر بخش کشاورزی کمک خواهد کرد.
کد خبر 1297457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha