به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، میرزا حسین سردارزاده عصر دوشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه آب ارسالی توسط تانکرها از نوع آب شور و فاقد کیفیت و استاندارد لازم است، اظهار داشت: سهمیه تعیین شده برای هر نفر روزانه 15 لیتر است که به هیچ وجه جوابگوی نیاز مردم نیست.
وی با تاکید بر کمبود منابع آبی در چابهار گفت: برای ارسال تانکر و تامین آب روستاها اعتبارات تخصیصی تکاپوی نیاز را نمی کند.
این مسئول افزود: این شرکت در تلاش است تا پایان تیرماه با اجرای طرح لوله گذاری و انتقال آب از منطقه "شیرگواز" به طول هشت کیلومتر، مشکل آبرسانی به این روستاها را حل کند.
بخشدار مرکزی چابهار نیز در این جلسه بیان داشت: آب آشامیدنی 11 روستای این بخش با سه هزار و 613 نفر سکنه در قالب 695 خانوار از یک هفته پیش تاکنون همچنان قطع است.
عبدالغفور حوت گفت: طی چندسال اخیر، آب آشامیدنی این روستاها بین یک هفته تا دو ماه قطع شده و مردم به شدت در مضیقه قرار گرفته اند.
وی افزود: نبود آب موجب بروز بیماریهای مختلف می شود که ابتلا به آنها باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای مردم روستاهای منطقه می شود.
فرماندار شهرستان چابهار نیز اظهار داشت: مسئولان به عنوان متولیان امور وظیفه دارند مشکلات و کمبودهای مردم را برطرف کنند حتی اگر لازم باشد باید آب آشامیدنی را قطره قطره به روستاهای فاقد آب برسانیم.
سید علی باطنی گفت: در دور سوم سفر رئیس جمهور و هیئت دولت مصوب شد با صرف 170 میلیارد تومان اعتبار، برای 400 روستای شهرستان چابهار آبرسانی انجام شود.
وی افزود: اجرای این طرح نیاز به زمان طولانی دارد که باید تا آن زمان آب آشامیدنی روستاهای نیازمند توسط آب و فاضلاب روستایی به سرعت تامین شود.
نظر شما