پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آبان ۱۳۸۳، ۱۰:۴۳

با متهم كردن اسرائيل به كارشكني در روند سازش خاورميانه؛

ملك فهد و امير عبدالله بر ضرورت حفظ وحدت ارضي عراق تاكيد كردند

پادشاه و وليعهد عربستان با ابراز نگراني از وخامت اوضاع امنيتي در برخي مناطق عراق بر ضرورت حفظ وحدت ارضي و ملي اين كشور تاكيد كردند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري عربستان ، فهد بن عبدالعزيز و عبدالله بن عبدالعزيز پادشاه و وليعهد عربستان در پيامي به مناسبت عيد سعيد فطر رژيم اسرائيل را به علت در پيش گرفتن سياست هايي مغاير با اصول و مبناهاي روند مسالمت آميز و قطعنامه هاي بين المللي مسئول شكست روند به اصطلاح صلح خاورميانه خواندند.

رهبران عربستان بار ديگر خواستار اتحاد تلاش هاي جهانيان براي پيشبرد روند سازش و در نهايت برقراري صلح در خاورميانه شدند.

ملك فهد و اميرعبدالله با ابراز نگراني از وخامت اوضاع امنيتي در برخي مناطق عراق خواستار وحدت و همبستگي تمام طيف هاي ملت عراق براي برقراري امنيت و حفظ وحدت ملي وارضي آنها شدند.

رهبران عربستان در اين پيام مشترك كه از سوي فواد فارسي وزير فرهنگ و اطلاع رساني اين كشور قرائت شد، خواستار وحدت و همبستگي مسلمانان سراسرجهان شدند.

آنها همچنين به تروريست ها و خرابكاران كه همچنان در نقاط مختلف عربستان گاهگاهي اقدام به عمليات تروريستي مي كنند درباره عواقب اين گونه اقدامات هشدار دادند .

کد خبر 129802

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha