به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري عربستان ، در اين حمله شديد تعداد زيادي گلوله خمپاره به اين منطقه كه سفارتخانه آمريكا در آن واقع است اصابت كرد و براثر آن دهها تن ديگر زخمي شدند.
هفت تن از كشته شدگان را پناه جوياني تشكيل مي دهند كه در يك مدرسه ابتدايي دراين منطقه پناه گرفته بودند.
گفتني است چندين خمپاره به منطقه مامبابوينن كه سفارتخانه هاي انگليس و فرانسه در آنجا قرار دارد نيز شليك شد كه خسارتهاي زيادي به منازل اين منطقه وارد شد.
جزييات بيشتري از اين حادثه منتشر نشده است .
پايتخت ليبريا طي چند روز گذشته صحنه درگيريهاي خونين ميان نظاميان دولتي و شورشيان اين كشور است كه به گفته وزيردفاع ليبريا طي چند روز گذشته دستكم 700 غير نظامي در اين شهر كشته شده و صدها تن ديگر زخمي شدند.
فرستاده ويژه آمريكا به ليبريا اوضاع در اين كشور را بسيار آشفته خواند و تصريح كرد تنها در صورت همكاري بين المللي آرامش به اين كشور برمي گردد.
همچنين نماينده آمريكا در سازمان ملل با رد اعزام نيرو به ليبريا گفت كه آمريكا تصميم گرفته به جاي اعزام نيرو به مونرويا، كمكهاي مالي به اين كشور ارسال كند تا به برقراري آرامش دراين شهر كمك كند.
كوفي عنان دبير كل سازمان ملل نيز به وقوع يك فاجعه انساني در ليبريا هشدار داده بود.
نظر شما