رئیس دانشکده علوم و معارف قرآن کریم میبد در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: المپیادها و مسابقات قرآنی زمینه را برای نهادینه کردن قرآن و فرهنگ قرآنی در جامعه فراهم کرده و تأثیرات فرهنگی و معنوی به سزایی در جامعه خواهد داشت.
حجت الاسلام محمد زارع افزود: افتتاحیه این المپیاد امشب ساعت 20 و 30 دقیقه در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میبد با حضور دکتر راغبی، رئیس دانشگاه علوم قرآن، مهندس چمران معاون پشتیبانی دانشگاه علوم قرآنی کشور، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد آغاز خواهد شد.
وی افزود: مراسم افتتاحیه این المپیاد با قرائت پیام آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله انصاریان، حجت الاسلام اعرافی امام جمعه میبد و با حضور شاکرنژاد، قاری برجسته بین المللی و حرکت نمادین قرآنی دانشآموزان همراه است.
رئیس دانشکده علوم قرآنی میبد گفت: 20 نفر از برگزیدگان مسابقات کتبی و 200 نفر از خوهران و برداران از سراسر کشور در این المپیاد شرکت دارند که در بخش شفاهی قرائت، ترتیل، حفظ پنج جزء، 10 جزء، 20 جزء و کل با هم به رقابت می پردازند.
زارع خاطرنشان کرد: چهارشنبه و پنج شنبه، هفتم و هشتم اردیبهشت ماه، مسابقات از ساعت هشت صبح تا 12 و بعدازظهراز ساعت 15 تا 18 خواهران در دانشگاه علوم قرآنی و برادران در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میبد برگزار خواهد شد.
رئیس دانشکده علوم قرآنی میبد، برگزاری 10 مراسم انس با قرآن همزمان در استان یزد و شهرستان میبد، تجلیل از خیران قرآنی، اهدای جوایز و تندیس المپیاد به برگزیدگان و ... را از مهمترین برنامه های این المپیاد در شهرستان میبد برشمرد.
دانشگاه علوم قرآنی، 14 دانشکده علوم قرآنی در مرکز و 13 دانشکده علوم قرآنی در استان ها و شهرستان ها را در زیرمجموعه خود دارد که دانشکده علوم قرآنی شهرستان میبد یکی از آنهاست که در سال 1373 پایهگذاری شد و در سال 1385 تحولات عظیمی در زمینه های آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشجویان این دانشکده انجام شد.
هم اکنون 200 دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند و بالغ بر550 نفر نیز از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.
نظر شما