پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۱۶

معلمان نمونه به جای خودرو پول نقد می گیرند

معلمان نمونه به جای خودرو پول نقد می گیرند

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از پرداخت وجه نقد به جای خودرو به معلمان نمونه کشوری خبر داد و گفت: امسال به جای اهدای خودرو پراید، مبلغ خودرو در اختیار افراد واجد شرایط قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدتقی فخریان عصر سه شنبه، در دیدار اصحاب رسانه گفت: برای معلمان نمونه استانی سفر به مکه مکرمه پیش بینی شده است.

وی با اشاره به جایگاه معلمان خراسان رضوی در کشور افزود: 4 نفر از مجموع 96 منتخب کشوری از معلمان این استان هستند.

فخریان تعداد معلمان نمونه استانی را به نفر اعلام و یادآور شد: 820 تن از معلمان نواحی و مناطق دارای شرایط نمونه شدن هستند.

وی با اشاره به راه اندازی دانشگاه ویژه فرهنگیان در استان، این فرصت را اقدامی در جهت جهش علمی معلمان دانست.

فخریان با اشاره به خبرهای خوش هفته معلم گفت: در این هفته معلمان حق التدریس با حداقل 12 ساعت تدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی با برگزاری آزمون تعیین تکلیف می شوند، این افراد در صورت کسب حد نصاب در اولویت استخدام قرار می گیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان، راه اندازی سامانه ویژه برای ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار، ساماندهی نیروهای انسانی و سر و سامان دادن به مشکل ایاب و ذهاب مناطق روستایی را از اولویت های این مجموعه دانست.

فخریان گفت: در خراسان رضوی روستای بدون معلم و مدرسه وجود ندارد.

کد خبر 1298555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha