پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۴۰

آشوراده مستعد پرورش قزل آلاست

آشوراده مستعد پرورش قزل آلاست

گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست سازمان شیلات ایران گفت: در جزیره آشوراده این آمادگی وجود دارد که پرورش ماهیان قزل آلا داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، امین الله تقوی شامگاه سه شنبه در کارگروه توسعه جزیره آشوراده در گرگان افزود: همچنین در در استان ظرفیت خوبی برای پرورش میگو وجود دارد و با مطالعه می توان اینکار را انجام داد.

سرپرست سازمان شیلات کشور گفت: تسهیلات ویژه ای در حوزه ماهیان خاویاری در سال جدید ارائه می شود و در حال پیگیری این تسهیلات هستیم.

تقوی افزود: شیلات در کشور یک فرصت و در استان گلستان از مزیتهای بزرگ است اما یکی از مسائلی که وجود دارد عدم استفاده از ظرفیتها است.

وی ادامه داد: صید غیرمجاز نشان دهنده عدم استفاده از ظرفیتها است.

تقوی تصریح کرد: بخش مهمی از فعالیتهای شیلات کشور در راستای فعالیتهای محیط زیست است.

وی با اشاره به ارزش ماهیان خاویاری برای کشور گفت: برای حفظ ماهیان خاویاری فعالیتهای زیادی انجام شده است.

وی ادامه داد: زیر ساختهایی ایجاد شده است تا علاوه بر اشتغالزایی و تولید، سرمایه جذب شود و ماهیان خاویاری داشته باشیم.
 

کد خبر 1298648

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha