پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۶:۳۲

طی سال گذشته/

427 میلیارد تومان صرف عمران و آبادانی همدان شد

427 میلیارد تومان صرف عمران و آبادانی همدان شد

همدان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار همدان گفت: در سال گذشته 427 میلیارد تومان اعتبار به اجرای پروژه‌های عمرانی استان همدان اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، سید حسن موسوی همایش شوراهای شهر و روستای استان همدان که به مناسبت نهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل شوراهای اسلامی شهر برگزار شد، اظهار داشت: در سال گذشته 237 میلیارد تومان اعتبار عمرانی استانی، 125 میلیارد تومان اعتبار ملی و 65 میلیارد تومان اعتبار توسط شرکت‌های خدمات رسان برای پروژه‌های عمرانی استان همدان هزینه شد.

موسوی ادامه داد:‌ در سال گذشته 61 روستا گازرسانی شد و عملیات گازرسانی در 128 روستا در حال اجراست.

93 درصد جمعیت روستایی همدان راه آسفالته دارند

وی با بیان اینکه در فصل راه نیز 63 میلیارد تومان هزینه شد، افزود: در حال حاضر بیش از 93 درصد جمعیت روستایی استان همدان از راه آسفالته برخوردار است.

معاون عمرانی استاندار همدان با تأکید بر اینکه در حال حاضر تمام روستاهای استان همدان از امکانات خطوط مخابراتی برخوردار است، گفت: متأسفانه در برخی از روستاها سطح آب زیرزمینی به قدری پایین رفته که امکان استفاده از چاه‌ها وجود ندارد و در این راستا آبرسانی به این روستاها با تانکر صورت می‌گیرد.

موسوی از آغاز عملیات اجرایی 25 هزار واحد مسکونی مهر در سال گذشته در همدان خبر داد و گفت: در سال جاری 23 هزار واحد مسکونی در شهرهای استان همدان بهره برداری می‌شود.

شوراها باید خواسته های مردمی را پیگیری کنند

موسوی در ادامه با بیان اینکه شوراها از مردم و مردم نیز از دولت جدا نیستند، گفت: اگر شوراها خواسته مردم را پیگیری کنند و مدیران نیز برای تحقق خواسته‌های مردم تلاش کنند فاصله ای بین شورا، مردم و مسئولان وجود نخواهد داشت.

سیدحسن موسوی با بیان اینکه درخواست‌های مطرح شده از سوی اعضای شورا منعکس‌کننده درخواست‌های مردمی است، گفت: مدیران باید بر اساس مسئولیت خود نسبت به انجام آنها اقدام کنند.

معاون عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه در حال حاضر در استان همدان به تناسب امکانات و اعتبارات کارها در حال انجام است، گفت: شوراها باید پتانسیل‌های شهرها و روستاهای محل خدمت را شناسایی کنند و با برنامه‌ریزی بر اساس آنها گام بردارند.

پتانسیل اشتغال در روستاهای همدان بالاست

موسوی با تأکید بر اینکه در روستاها پتانسیل‌های اشتغال بسیار بالاست گفت: اعضا شورا باید این پتانسیل‌ها را شناسایی و برای توسعه اقتصادی روستا به کار گیرند.

وی افزود: برنامه‌های شوراها باید بر اساس واقعیت‌ها و ظرفیت‌های محلی باشد و در این زمینه استعدادیابی و ظرفیت‌یابی شهر و روستا و برنامه‌ریزی بر اساس آن از مهمترین وظایف شوراست.

کد خبر 1299314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha