۴ مرداد ۱۳۸۲، ۱۲:۰۲

هيات منصفه فرهنگي(9)

يك شاعر ، دو ناشر : حدود قانوني هيات منصفه فرهنگي بايد تعريف شود

3تن از اهالي فرهنگ و ادب، در گفت و گو با "مهر" برتعريف حدود قانوني ، وظايف و اختيارات هيات منصفه فرهنگي تاكيد كردند.

سعيد وزيري در اين باره مي گويد: جاي خالي اين هيات منصفه مدت هاست كه احساس مي شود ، اگر اين حركت به بيراهه كشيده نشود ، مي توان به اثر گذاري آن اميدوار بود.
اين نويسنده و تاريخ نگار معاصر در گفتگو با خبرنگار ادبي "مهر"  تصريح كرد : جامعه فرهنگي هم حق دارد براي خودش يك هيات منصفه داشته باشد و مسائل جزئي را  خودش حل و فصل كند.
وي كه مديريت انتشارات"واج" را برعهده دارد ، گفت : گستردگي حوزه فرهنگ و هنر و فعاليت هاي مربوط به آن  ، مخاطب را به تامل و انديشه بيشتر وا مي دارد به گونه اي كه بايد گفت بيش از حد موجود بايد به سامان بخشي  اين وادي انديشه كرد.

 قدياني ،  مدير انتشارات "برف" نيز در در اين باره گفت: هنوز اطلاع زيادي درباره نحوه  گزينش اين هيات منصفه ، حدود قانوني و وظايف آن ندارم ، فقط مي توانم بگويم كه اگر اين هيات منصفه دغدغه فرهنگي داشته باشد و بتواند در بدنه فرهنگ كشور موجب ايجاد تغييرات موثري شود ، به مراتب ، بودن آن بهتر از نبودنش خواهد بود.
اين ناشر با تاكيد بر اهميت فرهنگ و حساسيت هاي مربوط به  آن افزود : به نظر من اعضاي اين هيات منصفه بايد از ميان نخبگان فرهنگي كشور انتخاب شوند و با اين قلمرو آشنايي كامل داشته باشند.

شمس لنگرودي ، شاعر معاصر و منتقد ادبي نيز در گفتگو با خبرنگار ادبي مهر گفت : ممكن است پيشنهاد دهندگان نسبت به اهل فرهنگ و مسائل فرهنگي ، حسن نيت داشته باشند و هدفي صحيح و سازنده را دنبال كنند ، اما من به تشكيل اين هيات منصفه خوشبين نيستم.
اين شاعر و منتقد ادبي با اشاره به مشكلات جاري اهل قلم  و  مسائل مربوط به نشر كتاب افزود: به راستي چه كساني ممكن است عضو اين هيات منصفه شوند؟ ، شايد اين حركت نيز مدتي بعد به عنوان اقدامي روبنايي  در حوزه فرهنگ به حساب بيايد و عملا قدمي برداشته نشود.
کد خبر 12994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha