به گزارش خبرنگار مهر در بناب، حسین خلیلی مرد عصر چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مسکن مهر این شهرستان از طرح مسکن مهر به عنوان موتور محرکه اقتصاد کشور نام برد و گفت: طرح مسکن مهر با طرح هدفمندسازی یارانه ها ارتباط مستقیم دارد چراکه تحرّک و فعالیت مسکن مهر باعث تبدیل نقدینگی به تولید شده و ضمن رشد شاخص های اقتصادی، موجب کاهش چشمگیر تورم در کشور شده است.
خلیلی مرد از احداث 75 هزار واحد مسکونی در استان خبرداد و افزود: با وجود تبلیغات منفی گسترده ای که روی این طرح انجام می شود، با استقبال فراوانـی روبـرو شده بطـوری که تنـها در شهر جدید سهند در خرداد ماه امسال بیش از پنج هزار واحد مسکونی به بهره برداری خواهد رسید.
به گفته وی، اجرای این حجم از طرح مسکن مهر در استان، 156 شغل وابسته را فعال کرده و حداقل برای 75 هزار نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد کرده است که برابر استانداردهای موجود، هر واحد بطورمستقیم سه نفر و غیرمستقیم برای شش نفر شغل ایجاد می کند.
خلیلی مرد اظهارداشت: تاکنون بالغ بر هشت هزارمیلیارد ریال از محل اجرای طرح مسکن مهر به اقتصاد استان تزریق شده است.
وی تصریح کرد: اگر مسکن مهر نبود، اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها نیز نهادینه نمی شد، چون مسکن مهر باعث ثبات بازار، رونق تولید و کاهش تورم شده است.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان ادامه داد: با ادامه این سیاست دولت، ضمن ادامه ثبات در بازار مسکن هیچگونه سوداگری در بازار وجود نداشته و تولید مسکن با تسهیلات قرض الحسنه بانکی همچنان ادامه دارد.
وی افزود: مبلغ 200 میلیارد ریال اعتبار از سوی رئیس جمهور به اجرای زیرساختهای طرح مسکن در استان اختصاص و هزینه شده است که با همکاری های خوبی که ادارات خدمات رسان دراین راستا داشتند، امسال سال ثمر دادن زحمات و تلاشهای عوامل ساخت و ساز مسکن مهر در استان خواهد بود.
خلیلی مرد در بخش دیگری از سخنان خود، با انتقاد از کسانی که عامل تبلیغات منفی علیه شهرک مسکونی تازه احداث ولی عصر(عج) دربناب هستند گفت: نباید ضعف مدیریت خودمان و کوتاهی در انجام وظایف را برگردن پروژه ها انداخته و به دنبال بدنام کردن موقعیت شهرک ولی عصر(عج) بناب باشیم چراکه این شهرک بهترین و آینده دارترین نقطه شهر بناب می باشد.
وی درعین حال افزود: عدّه ای برای اینکه جیب خود را پر کرده و مردم را ناامید کنند، مافیای اقتصادی تشکیل داده و در گذشته به دنبال بدنام کردن این شهرک در نزد مردم بناب بودند و این مافیای قبلی باعث شده شهرک ولی عصر(عج) بناب با رکود مواجه گردد.
خلیلی مرد ادامه داد: به مردم چنین القاء نکنید که زمین مشکل دارد؛ اگر مسئولی ضعف دارد، چرا می خواهیم این ضعف را به گردن موقعیت شهرک بیندازیم؟
فرماندار بناب نیز در این جلسه از وضعیت شرکت های تعاونی مسکن در این شهرستان انتقاد کرد و اظهارداشت: باید با نظارت و کنترل دقیق تر، مشکلات تعاونی ها برطرف شود و با برنامه ریزی بلند مدت آنها بتوانند به فعالیت سالم خود ادامه دهند.
سعید برقی با بیان اینکه اکثر تعاونی های مسکن بناب مشکل ضعف مدیریت دارند افزود: هرگونه بی تفاوتی و سهل انگاری در این زمینه و نیز ادامه روند در آینده موجب بروز معضلات اجتماعی خواهد شد. بنابراین ساماندهی این شرکتهای تعاونی ضروری است.
مدیرکل تعاون آذربایجان شرقی نیز دربخش دیگری از این جلسه با تأکید برلزوم حل سریع مشکلات شرکتهای تعاونی در بناب گفت: اگر اعضای تعاونی ها مشارکت نکنند، شرکتها باید تکلیف خود را روشن کنند تا نارضایتی در جامعه بوجود نیاید.
اعلایی افزود: اگر سنگ بنای اولیه تشکیل تعاونی ها اصولی بود، هم اکنون شاهد بروز این مشکلات نبودیم.
رئیس اداره تعاون شهرستان بناب نیز در سخنانی با تشریح مشکلات شرکت های تعاونی مسکن بناب گفت: مهمترین این مشکلات، سهم ناچیز و پایین اعضای تعاونی ها و تمایل نداشتن آنها به افزایش موجودی مربوط می شود که علت اصلی آنهم رکود حاکم بر بازار مسکن، مناسب نبودن موقعیت شهرک مسکونی جدید ولی عصر(عج)و طولانی بودن دوره احداث مسکن است.
محمود پورلطفعلی رسیدگی به مشکلات تعاونی های مسکن و توجه به خواسته های اعضای این شرکتها را ضروری دانست و آمادگی این اداره را برای هرنوع همکاری در این خصوص اعلام کرد.
گفتنی است؛ هم اکنون سه هزار واحد مسکن مهر در شهرستان بناب در حال اجراست که هزارو 500 واحد آن بصورت خود مالک هستند.
نظر شما