پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آبان ۱۳۸۳، ۱۰:۵۸

رئيس صندوق رفاه وزارت علوم در گفت و گو با "خبرنگار دانشگاهي "مهر":

نمايشگاه هاي دائمي كتاب در دانشگاه هاي سراسر كشور ايجاد مي شود

رئيس صندوق رفاه وزارت علوم از ايجاد نمايشگاه هاي دائمي كتاب در دانشگاه هاي سراسر كشور خبر داد.

دكتر حميد خوش گفتار در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهي "مهر"، افزود: براي اينكه بتوان خلا حذف يارانه كتاب را به گونه اي پر كرد بايد كتاب هاي دانشگاهي و مورد نياز دانشجويان و اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها را به نحوي ديگر و با قيمتي مناسب در اختيار آنها گذاشت.

وي تصريح كرد: اين نمايشگاه براي دومين سال پياپي برگزار مي شود. اولين دوره آن در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد كه معاقب آن نمايشگاه دائمي كتاب در اين دانشگاه ايجاد شد. دومين نمايشگاه نيز از امروز در دانشگاه اميركبير برپا شده است و نمايشگاه دائمي كتاب نيز در دانشگاه اميركبير به زودي ايجاد مي شود.

رئيس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در ادامه افزود: اميدواريم بتوانيم در دانشگاه هاي ديگر به خصوص دانشگاه هاي شهرستان ها در دهه فجر نمايشگاه هاي كتابي به اين منظور برگزار كنيم و با ايجاد نمايشگاه هاي دائمي در دانشگاه هاي سراسر كشور امكان دسترسي تمام دانشجويان و اساتيد دانشگاه ها به كتاب هاي تخصصي با قيمت مناسب را فراهم آوريم.

کد خبر 129995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha