پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۵۴

گزارش خبری/

ضیافت دیکتاتورها در مراسم ازدواج سلطنتی انگلیس

ضیافت دیکتاتورها در مراسم ازدواج سلطنتی انگلیس

در حالی که نمایندگان شماری از رژیمهای خودکامه عرب از جمله رژیم سرسپرده و مزدور آل خلیفه به مراسم ازدواج سلطنتی انگلیس دعوت شده اند، لندن در موضعی متناقض دعوتنامه شمار دیگری از کشورها را به بهانه نقض حقوق بشر لغو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم ازدواج شاهزاده ویلیام و کیت میدلتون با حضور نمایندگان دهها دیکتاتور مورد حمایت غرب از جمله رژیم سرکوبگر بحرین روز جمعه در لندن برگزار می شود. در بین مدعوین این مراسم به ویژه نام مقامات و سفیران کشورهای خودکامه خاورمیانه نیز به چشم می خورد.

با وجود اینکه رژیمهای یمن، بحرین، عربستان، اردن و مغرب به سرکوب مردم معترض مشغول بوده و جنایات آنهاعلیه معترضان انتقادهای شدید بین المللی را به همراه داشته دولت انگلیس بدون توجه به این مسئله از نمایندگان این دولتها برای حضور در مراسم ازدواج فردا دعوت به عمل آورده است.

این در حالی است که نام برخی از سفیران به بهانه های مختلف از جمله اتهام نخ نما شده نقض حقوق بشر و روی دادن مواردی از این دست در کشورشان از فهرست مدعوین حذف شده است. از آن جمله سفیر سوریه است که با وجود ارسال دعوتنامه به وی، نامش از شرکت کنندگان در ازدواج سلطنتی انگلیس خط خورده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از وزارت امور خارجه انگلیس اعلام کرد سفیر سوریه در لندن نمی تواند در مراسم ازدواج ویلیام در روز جمعه شرکت کند. بر این اساس لغو دعوتنامه سفیر سوریه به دستور "ویلیام هیگ" وزیر امور خارجه انگلیس و به بهانه برخورد دولت سوریه با معترضان صورت گرفته است.

این در حالی است که طبق آیین نامه وزارت امور خارجه تمامی مهمانان خارجی که لندن رابطه دیپلماتیک با کشورهای آنان دارد، می توانند در مراسم و جشنهای سلطنتی شرکت کنند. گفتنی است برای شرکت در مراسم فردا حدود 185 سفیر و دیپلمات خارجی دعوت شده اند.

کد خبر 1300088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha