پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۸:۴۷

مصرف برق در خراسان جنوبی 12 درصد کاهش یافت

مصرف برق در خراسان جنوبی 12 درصد کاهش یافت

بیرجند - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان جنوبی گفت: بعد از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها، مردم این استان 12 درصد در مصرف برق صرفه جویی داشته اند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، قهرمان رشید عصر جمعه در مراسم افتتاح برق رسانی به روستای خوشنری سرایان اظهار داشت: استفاده از انرژی خورشیدی به دلیل بهره وری بالا و سهولت دریافت دارای اهمیت خاصی است.

وی افزود: این استان به لحاظ انرژی خورشیدی و بادی از وضعیت خوبی برخوردار است و سرمایه گذاری در این بخش توجیه اقتصادی دارد.

رشید با بیان اینکه دولت در برنامه پنجم توسعه اهداف و سیاست های ارزشمندی در این بخش تعریف کرده است، یادآور شد: انرژی خورشیدی وسیع ترین و در دسترس ترین انرژی پاک در دنیاست.

استاندار خراسان جنوبی از برق به عنوان یک صنعت زیربنایی یاد کرد و گفت: این صنعت در فرآیند توسعه اقتصادی کشور نقش تاثیر گذاری دارد.

تمامی روستاهای بالای 10 خانوار از نعمت برق برخوردار می شوند

رشید بیان داشت: امسال تمام روستاهای زیر 20 و بالای 10 خانوار خراسان جنوبی از طریق انرژی های نو و اجرای شبکه برقدار می شوند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر 98.5 درصد جمعیت روستایی بالای 10 خانوار استان از نعمت برق برخوردارند که تا پایان سال جاری به 100 درصد خواهد رسید.

رشید با قدردانی از اقدامات انجام شده در شرکت توزیع نیروی برق این استان افزود: سال گذشته بیشترین اعتبارات جذب شده در استان مربوط به این شرکت بوده که این مهم نشان دهنده توجه و توسعه صنعت برق در خراسان جنوبی است.

استاندار خراسان جنوبی نرخ خاموشی در استان را به ازای هر مشترک در شبانه روز  55 ثانیه اعلام کرد و ادامه داد: این میانگین در کشور 5.3 دقیقه در شبانه روز است که در مقایسه با استانهای همجوار رقم قابل قبولی است.

وی میزان تولید برق در استان را 752 مگاوات اعلام کرد و بیان داشت: بالاترین میزان در اوج مصرف 250 مگاوات بوده است.

رشید با بیان اینکه سه برابر مصرف تولید برق در استان وجود دارد، گفت: این میزان تا پایان سال آینده به هزار مگاوات افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه مردم خراسان جنوبی در مصرف منابع انرژی نهایت صرفه جویی را دارند، یادآور شد: میزان مصرف سالانه برق خانگی در این  استان هزار و 550 کیلو وات ساعت در سال است که این میزان در کشور دو هزار و 700 کیلو وات ساعت است.

کد خبر 1300404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha