پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۱۵

15 جایزه اصلی جشنواره ژیار به تولیدات حوزه هنری کردستان رسید

15 جایزه اصلی جشنواره ژیار به تولیدات حوزه هنری کردستان رسید

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری کردستان از کسب 15 جایزه مختلف توسط هنرمندان حوزه هنری این استان در جشنواره فیلم و عکس ژیار خبر داد.

محمد شریف شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج، اظهار داشت: هنرمندان مورد حمایت حوزه هنری استان کردستان توانستند در دو بخش فیلم و عکس 15 عنوان و جایزه را از هفتمین جشنواره استانی فیلم و عکس ژیار که به مدت دو روز در بیجار برگزار شد، کسب کنند.

وی عنوان کرد: در بخش پویانمایی فیلم "بارانهای رنگی" به کارگردانی ماشاء الله محمدی لوح تقدیر جشنواره، در بخش مستند "سنجر خان" به کارگردانی سید صلاح الدین رحیمی لوح تقدیر جشنواره، در بخش تجربی فیلم "لبخند شکسته" به کارگردانی هیوا امین نژاد دیپلم افتخار و جایزه نقدی سه میلیون ریالی و حمایت از تولید اثر بعدی به مبلغ پنج میلیون ریال، در بخش فیلم اولی ها فیلم "بغض" به کارگردانی ئاکو زندکریمی دیپلم افتخار جشنواره و در بخش داستانی فیلم "راهی دیگر" به نویسنگی و کارگردانی "ناصر نیک بخت" دیپلم افتخار و فیلم "چیدن سپیده دم" به نویسندگی و کارگردانی تیمور قادری جایزه نقدی سه میلیون ریالی و حمایت از تولید اثر بعدی به مبلغ پنج میلیون ریال در بخش کارگردانی "جلال نصیری" با کارگردانی فیلم زمین فوتبال موفق به دریافت دیپلم افتخار و جایزه نقدی دو میلیون ریالی جشنواره را از آن خود کردند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان با اشاره به دیگر جوایز کسب شده در این جشنواره گفت: هنرمندان مورد حمایت حوزه هنری استان کردستان در بخش های صداگذاری، نگارش فیلمنامه، بازیگری زن و مرد نیز توانستند جوایز مختلف این جشنواه را به خود اختصاص دهند.

شریفی افزود: در بخش عکس نیز "عرفان مهدوی" و "شاخه وان عثمانی" توانستند دو لوح تقدیر را در بخش های محیط زیست و اصلاح الگوی مصرف هفتمین جشنواره فیلم و عکس ژیار به خود اختصاص دهند.

هفتمین جشنواره استانی فیلم وعکس ژیار به همت انجمن سینمای جوانان ایران دفتر سنندج و به منظور ارتقای سطح آگاهی، تجربه و بینش فیلمسازان کوتاه و مرور آثار یک ساله آنها، شناسایی و معرفی استعدادهای جوان و ارج نهادن به تولیدات فاخر با نگاه به بسط و تعمیم ارزش‌ های والای دینی و هویتی، تحکیم خانواده، امید، عدالت، فرهنگ شهادت و دفاع مقدس، در سه بخش آزاد، ویژه و جنبی برگزار شد.

کد خبر 1300880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha