پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۴۶

در چهار محال و بختیاری/

تاسیس صندوق حمایتی پژوهش و فناوری ضروری است

تاسیس صندوق حمایتی پژوهش و فناوری ضروری است

شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه تاسیس صندوق حمایتی پژوهش و فناوری در چهار محال و بختیاری ضروری است، گفت: صندوق پ‍ژوهش و فناوری نیاز امروز فناوران چهارمحال و بختیاری است.

یعقوب طادی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد با تاکید برلزوم تبدیل علم به ثروت در مراکز دانش بنیان، تاسیس صندوق پ‍ژوهش و فناوری را برای دستیابی به این هدف ضروری دانست واظهار داشت: تاسیس صندوق حمایتی پژوهش و فناوری را برای پژوهشگران و فناوران استان ضروری دانست.

وی با اشاره به موفقیت تاسیس صندوق پ‍ژوهش و فناوری در استانهای اصفهان، یزد و خراسان آینده روشنی را برای این صندوق در استان چهارمحال و بختیاری پیش بینی کرد و بیان داشت: اگرچه صندوق پ‍ژوهش و فناوری در چهارمحال و بختیاری دیر تشکیل می‏شود ولی با توجه به پتانسیل موجود و استعدادهای مناسب این استان صندوق پژوهش و فناوری به راحتی  به اهدافی چون مشارکت وسرمایه‌گذاری در طرح های پژوهشی وفناوری خواهیم رسید.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکردافزود: اعطای تسهیلات جهت اجرای طرح های پژوهشی، اجرای مرحله ی تولید نیمه صنعتی طرح های به نتیجه رسیده ی پژوهشی و فناوری، تدوین دانش فنی حاصل از تحقیقات و انتقال نتایج تحقیقات به مرحله ی تولید و تأمین سرمایه ی ریسک پذیر، تضمین پرداخت به موقع تعهدات و اقساط پژوهشی و فناوری در مقاطع تعیین شده از اهداف دیگر تاسیس این صندوق است.

در راستای تاسیس صندوق پژوهش و فناوری استان چهار محال و بختیاری انتخابات اعضای هیئت موسس این صندوق عصر روز چهارشنبه 14 اردیبهشت 90 در دانشگاه شهرکرد برگزار می‏شود.

کد خبر 1301985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha