به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به امارات، نشست خبری سرمربیان و کاپیتان های دو تیم ذوب آهن ایران و الامارات امارات پیش از ظهر فردا دوشنبه در هتل هیلتون شهر راس الخیمه برگزار خواهد شد.
در این نشست که از ساعت 11 آغاز خواهد شد، ابتدا منصور ابراهیم زاده و محمد صلصالی به مدت 15 دقیقه به سئوالات خبرنگاران پاسخ خواهند گفت و در ادامه نوبت به قاضی قرایری، سرمربی تیم الامارات می رسد که همراه کاپیتان این تیم پاسخگوی سئوالات رسانه های گروهی باشند.
در پایان نشست خبری جلسه هماهنگی دیدار الامارات امارات - ذوب آهن ایران با حضور نمایندگان دو تیم در هتل هیلتون راس الخیمه برگزار خواهد شد.
دیدار تیمهای فوتبال الامارات امارات و ذوب آهن ایران در چارچوب هفته پنجم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سه شنبه شب در ورزشگاه اختصاصی تیم الامارات برگزار می شود.
نظر شما