پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۹:۴۱

تصویر برداری مستند "راهیان دیار عشق" به پایان رسید

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: تصویر برداری مستند "راهیان دیار عشق" که به سفارش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جنوب‌شرق استان تهران بود به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در ورامین، مستند روایتی "راهیان دیار عشق" با موضوع سفر عده‌ای از دانش‌آموزان دبیرستانهای جنوب‌ شرق استان تهران به مناطق جنگی و یادمان رشادتها و دلاورمردیهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

این مستند از تولیدات مؤسسه فرهنگی هنری (N.G.O) فرنام هنر است که میثم تفرشی به عنوان نویسنده و کارگردان، آزاده کرمانی مشاور کارگردان، مصطفی سربازی فیلمبردار، محسن میری تدوین، زیبا سعیدی روابط عمومی و خسرو هداوندخانی هماهنگی ساخت این مستند روایتی را بر عهده  داشتند.

مؤسسه فرهنگی- هنری (N.G.O) فرنام هنر یک تشکل مردم نهاد است که مدیریت آن را میثم تفرشی یکی از جوانان فعال عرصه تئاتر، تلویزیون، رادیو، خبر بر عهده  دارد.

وی همچنین نماینده سمنها در هیئت نظارت و مسئول دبیرخانه سازمانهای مردم نهاد شهرستان ورامین است که طی یک دهه‌ گذشته توانسته بیش از ۸۰نمایش و تئاتر با موضوعات مختلف و فیلمهایی چون شفا، معجزه، اخلاص، پیوند، طنین سبز، شهر ما شهر شماست، سفرنامه آبی، آژیر قرمز، پلیس ۱۱۰، لاله‌های گمنام، قلم عاشقی، مرداب، همدل شدگان و انتظار خاکستری را جهت اکران عمومی جشنواره‌های مختلف و سفارشات ادارات استان تهران تولید نماید.

کد خبر 1302311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha