به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال منچستریونایتد یکشنبه در ورزشگاه امارات مقابل آرسنال با نتیجه یک بر صفر شکست خورد و دیدار هفته آینده این تیم مقابل چلسی در ورزشگاه اولدترافورد می تواند سرنوشت قهرمانی رقابت های این فصل لیگ برتر را رقم بزند.
سرآلکس فرگوسن در نشست خبری پایان بازی اظهار داشت: شکست ما مقابل آرسنال فرصت خوبی به چلسی داده تا قهرمان شود. داور مسابقه در بازی با آرسنال تصمیمات تعیین کننده ای گرفت. ما هرگز اینگونه تصمیمات را ندیده بودیم. چلسی فصل گذشته در اولدترافورد مقابل تیم ما به برتری رسید و این موضوع مرا نگران می کند.
کریس فوی، داور مسابقه، در نیمه نخست این دیدار از اعلام یک ضربه پنالتی به نفع تیم آرسنال خودداری کرد. "نمانیا ویدیچ" در محوطه جریمه، توپ را با دست لمس کرد که این موضوع اعتراض آرسنالی ها را به همراه داشت اما داور بی توجه از کنار آن گذشت. این در حالی است که منچستری ها بر این باورند داور می بایست یک خطای پنالتی در دقایق آخر بازی بر روی مایکل اوون اعلام می کرده است.
فرگوسن در این خصوص گفت: من فکر می کنم دیدن آن صحنه خطای با دست برای هر کسی دشوار بود. اما بر روی اوون بی تردید خطا شد و آن هم در منطقه جریمه. گائل کلیشی با دست بر روی بازیکن ما فشار آورد و خودش این موضوع را می داند.
سرمربی من یونایتد در پایان در خصوص بازی هفته آینده مقابل چلسی اظهار داشت: ما در دیدار مقابل چلسی تنها برای پیروزی به میدان می رویم. البته این یک دیدار خانگی است و ما یک رکورد خوب در دیدارهای خانگی داریم. منچستر چهارشنبه این هفته همچنین در دیدار برگشت از مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان مقابل شالکه بازی می کند و باید بگویم یک هفته مهم پیش رو داریم.
نظر شما