پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۵۵

سامانه جامع موقوفات شهرستان ری راه اندازی می شود

سامانه جامع موقوفات شهرستان ری راه اندازی می شود

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ری گفت: سامانه جامع موقوفات شهرستان در حال شکل ‌گیری بوده و 70 درصد پیشرفت داشته که به زودی راه اندازی می شود.

حجت‌ الاسلام آیت‌الله عباسیان در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرری افزود: این سامانه جهت جمع آوری مشخصات موقوفات شهرستان ری راه اندازی شده و تا پایان اردیبهشت ماه سالجاری به بهره ‌برداری می ‌رسد.

وی اظهار داشت: متأسفانه در منطقه، تعدادی موقوفه بلاتکلیف وجود دارد که تنظیم سند نشده چرا که در این رابطه بانک اطلاعاتی خاصی در دست نبود اما در سال جاری تکلیف این موقوفات مشخص خواهد شد.

در آمد اوقاف ری در سال گذشته 4 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده است

این مسئول ادامه داد: در آمد اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ری در سال گذشته 4 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده است.

وی با اشاره به وظایف و فعالیت‌های اداره اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: اداره اوقاف در راستای تامین منابع و زیر ساخت‌های دین فعالیت می‌ کند و تلاش آن در راستای تأمین زیر ساخت های اقتصادی دین است.

عباسیان افزود: اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ری سعی بر این دارد که همسو با سراسر کشور در سال 90 نسبت به سال گذشته، 100 درصد توسعه پیدا کند.

وی یادآور شد: افزایش درآمد که هدف اداره اوقاف شهرری در سال جاری می باشد، به این معنا نیست که اجاره بهای مستأجران موقوفات دو برابر می شود، هدف این است موقوفاتی که حقوق آنها طی سالهای گذشته استیفاء نشده و تاکنون درآمدی نداشتند، احیا شوند.

رئیس اداره اوقاف شهرستان ری اضافه کرد: از دیگر وظایف اداره اوقاف، گسترش املاک اهل بیت(ع) و شراکت دادن آنان در تبلیغ دین است.

وی گفت: هفت هزار و 800 رقبه و 323 بقعه در حوزه اختیارات اداره اوقاف شهرستان ری قرار دارد.

کد خبر 1302566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha