به گزارش مهر از هالیوود ریپورتر این فیلم که در 7250 سالن در 56 کشور اکران شده به این ترتیب بهترین فروش نخستین آخر هفته اکران جهانی در سال 2011 را رقم زده است.
جایگاه دوم رده بندی فروش جهانی در آخر هفته گذشته از آن فیلم " پنج سریع" محصول استودیوی یونیورسال شد.این فیلم آخر هفته گذشته در 3211 سالن 14 کشور در مجموع 3/45 میلیون دلار فروخت و مجموع فروش خود را پس از دو هفته به رقم 4/81 میلیون دلار رساند.
انیمیشن " ریو" محصول فاکس قرن بیستم در چهارمین هفته اکران جهانی 7/31 میلیون دلار فروخت و در رتبه سوم قرار گرفت.این فیلم که در 560/10 سالن 67 کشور اکران شده تا کنون 263 میلیون دلار در اکران جهانی فروخته است.
انیمیشن ترکیبی " هاپ" با فاصله ای زیاد در جایگاه چهارم ایستاده است.این فیلم هفته گذشته 7/5 میلیون دلار فروش داشت و مجموع فروش جهانی خود را به 4/58 میلیون دلار رساند." هاپ" هم اکنون 3800 سالن در 53 کشور جهان را در اختیار دارد.
دیگر محصول استودیوی فاکس با عنوان " آب برای فیل ها" با فروش 7/4 میلیون دلاری پنجمین فیلم جدول اکران جهانی است.این فیلم در 1851 سالن در 23 کشور جهان اکران شده است.

فیلم " ثور" محصول استودیوی پارامونت آخر هفته گذشته در اکران جهانی در مجموع 83 میلیون دلار فروخت و صدرنشین جدول فروش شد.
نظر شما