به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد اسماعیل نیا عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سطح استان 330 شورای اسلامی شهر نیز مشغول فعالیت و خدمت رسانی به مردم هستند.
وی تشکیل یک زنجیره منسجم و ناگسستنی بین شوراهای اسلامی شهر و روستا، دهیاری ها و دیگر دستگاه های اجرایی را برای افزایش فعالیت ها و خدمت رسانی به مردم ضروری دانست و افزود: ما باید با یک مدیریت صحیح برای رسیدن به این هدف تلاش نماییم.
وی رسیدن به اشتغال پایدار را از ضروریات سال جهاد اقتصادی عنوان کرد و افزود: از بین رفتن بیکاری به معنای جلوگیری از آسیب های اجتماعی موجود در جامعه است که باید به آن توجه شود.
اسماعیل نیا از آغاز تدوین سند پیشرفت روستاها با همکاری دانشگاه های محلی خبر داد و اظهار داشت: شوراها و دهیاری ها باید در این راستا برای حفظ آرامش شهری و روستایی و نیز جلوگیری از مشکلات حاشیه نشینی شهرها تلاش کنند.
نظر شما