پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۸:۰۹

انقلابیون لیبی:

قذافی به سرنوشت بن لادن گرفتار می شود

قذافی به سرنوشت بن لادن گرفتار می شود

انقلابیون لیبی با اشاره به کشته شدن رهبر القاعده احتمال دادند که دیکتاتور این کشور نیز به سرنوشت مشابهی گرفتار شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه البشیر، "احمد بانی" سخنگوی مخالفان دیکتاتور لیبی گفت : معمر قذافی به سرنوشت اسامه بن لادن رهبر القاعده که رسانه های اخبار وی را منتشر کرده اند گرفتار خواهد شد.

وی افزود: ما ضمن خرسندی کامل خود از مرگ قذافی خواستار اقدام مشابهی به وسیله آمریکایی ها درباره قذافی هستیم. ما معتقدیم که بن لادن دشمن ماست و دلایلی داریم که نشان می دهد القاعده با ما می جنگد.

شایان ذکر است که رسانه ها اخباری درباره کشته شدن بن لادن رهبر القاعده در پاکستان طی عملیات کماندوهای آمریکایی در پاکستان منتشر کرده اند و البته مقامات آمریکایی از انداختن جسدش به دریا سخن گفته اند که ابهامات زیادی را در این زمینه ایجاد کرده است.

کد خبر 1303234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha