پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۱۱

58 مقاله به همایش تغذیه در بندرگز ارسال شد

58 مقاله به همایش تغذیه در بندرگز ارسال شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مشاور امور خانواده و بانوان فرماندار شهرستان بندرگز گفت: 58 مقاله به همایش تغذیه با رویکرد صبحانه در این شهرستان ارسال شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فرحناز درویشی عصر دوشنبه در حاشیه این همایش در سالن آمفی تئاتر شهید باهنر بندرگز افزود: در این همایش 10 مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شدند.

وی اظهار داشت: همایش تغذیه با رویکرد صبحانه با هدف فرهنگ سازی بمنظور تغذیه مناسب بویژه صبحانه مناسب، در جهت پیشگیری از ابتلا به برخی بیماریها برگزار شده است. 
 
درویشی افزود: در این همایش که با حضور دانش آموزان غرب استان در شهرستان بندرگز برگزار شده است 58 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال که 10 مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب شده است.
 
در این همایش، کارشناسان تغذیه درخصوص ارزش های غذایی انواع مواد و نحوه مصرف آنها متناسب با رژیم غذایی مناسب مطالبی را ارائه کردند.
 
در پایان از افراد برگزیده در ارسال مقالات، تجلیل و قدردانی شد.
 
کد خبر 1303424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha