پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۱۷

در گفتگو با مهر اعلام شد:

اولین نشست کامران دانشجو با 85 نماینده‌اش/ نشاط سیاسی دستور کار نشست

اولین نشست کامران دانشجو با 85 نماینده‌اش/ نشاط سیاسی دستور کار نشست

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرهنگی وزارت علوم از برگزاری اولین نشست نمایندگان وزیر علوم در هیئت‌های نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه‌ها با حضور وزیر علوم در آینده نزدیک خبر داد و گفت: نشاط سیاسی از محورهای مورد تأکید در این نشست است.

احمد علمشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس ماده 4 آیین نامه  تشکل های اسلامی دانشگاهیان مصوب جلسه 448 شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضای هیئت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاهیان متشکل از رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و نماینده وزارت علوم است این هیئت وظیفه صدور مجوز، نظارت و هدایت فعالیت های تشکل های اسلامی در دانشگاه را بر عهده دارد.

مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اضافه کرد: با توجه به اتمام دوره نمایندگان قبلی، طی یکسال گذشته و بر اساس احکام جداگانه ای از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، احکام 85 نفر از نمایندگان این وزارت در هیئت نظارت دانشگاه ها صادر شده است.

وی جوانگرایی، شناخت دقیق از مسایل فرهنگی سیاسی دانشگاه ها و داشتن سابقه فعالیت سیاسی در تشکلهای دانشجویی و یا اساتید را از مهم ترین ویژگی های این نمایندگان اعلام کرد و گفت: در حکم آنها بر لزوم حضور جدی و موثر در جلسات هیئت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه، تلاش در جهت تقویت فضای پویا و با نشاط سیاسی در دانشگاه ها و برقراری ارتباط مستمر با تشکل های اسلامی تاکید شده است.

علمشاهی با تأکید بر اینکه دانشگاهها باید بر مبنای رویکرد ایجابی و در راستای ایجاد مشارکت و نشاط فرهنگی سیاسی به مسئله انتخابات ورود کنند، درباره کارکردهای فضای سیاسی دانشگاهها در آستانه انتخابات مجلس نهم به مهر گفت: کارکرد سیاسی دانشگاه ها در عرصه سیاست، عملگرایی سیاسی نیست بلکه دانشگاهها باید در جهت ارتقای فرهنگ سیاسی جامعه حرکت کنند و دانشجویان می توانند با ایجاد محیطی برای تضارب آراء سیاسی و گسترش نقد علمی برنامه های نامزدها، گروه ها و احزاب و طرح مطالبات واقعی مردم، به برگزاری یک انتخابات پویا و مطلوب کمک کنند. 

وی افزود: نقد علمی و منصفانه توام با عدالت، ادب و احترام، متفاوت از فحاشی و هتاکی های غیر شرعی است که متأسفانه امروزه سکه رایج بازار سیاست است.
 
احمد علمشاهی تأکید بر عنصر استقلال سیاسی را از عوامل ارتقای سطح نشاط سیاسی دانشگاه‌ها دانست و گفت: دانشجویان با توجه به شرایط و ویژگی های دوران جوانی و عدم وابستگی به گروه‌ها و جریانات سیاسی خاص، می‌توانند مطالبات مردم را پی‌گیری کرده و نقش روشنفکری و روشنگر را در جامعه ایفا کنند. ارزش گذاری و تأکید بر اخلاق سیاسی نیز از دیگر جهت گیری هایی است که می تواند توسط دانشجویان مطالبه شود.
 
مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: باید اجازه داد جوان دانشجو، در چارچوب آئین‌نامه‌ها به فعالیت سیاسی بپردازد و به تجربه‌اندوزی و سیاست ورزی اقدام کند. دانشجویان امروز، مدیران فردای جامعه هستند، اگر امروز نتوانند در دایره محدود دانشگاه کسب تجربه کنند، فردا نمی‌توانند مدیران لایقی برای اداره کشوری به این عظمت و با مسایل متعدد و پیچیده باشند.
کد خبر 1303624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha