به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد رئوفینژاد ظهر سه شنبه در همایش تجلیل از عوامل اجرایی طرح شاهد استان زنجان، افزود: سرنوشت کشور بهویژه در ابعاد معنوی در دست معلمان است بنابراین در کنار ابعاد علمی باید به ابعاد معنوی تعلیم و تربیت نیز توجه شود.
وی ادامه داد: نقش معلم در طول تاریخ از هر زاویهای که مورد تحلیل قرار گیرد این واقعیت بیش از پیش آشکار می شود که آینده کشور در گرو تلاشهای معلمان است و در واقع این روند، پروسهای است که همواره در طول تاریخ تکرار شده و شخصیت همه افراد جامعه در هر دورهای، با گذشتن از فیلتر تربیتی معلمان شکل میگیرد.
رئوفی نژاد با اشاره به ارزشمندی و تأثیرگذاری خدمات معلمان در تعلیم و تربیت فرزندان جامعه افزود: با توجه به اینکه تعلیم و تربیت یادگاران دفاع مقدس را بر عهده دارند در مدارس شاهد و ایثارگر و این امر،از خدمات مضاعف این مدارس بهشمار میرود.
وی با بیان اینکه مدارس شاهد و ایثارگر استان جزو مدارس شاهد برتر در سطح کشور است افزود: امیدواریم تلاشهای بیشتری در راستای ارتقاء سطح علمی و معنوی فرزندان شاهد در استان صورت گیرد.
همچنین رئیس سازمان بنیادشهید و امور ایثارگران استان زنجان در ادامه به ارائه آماری در خصوص تعداد فرزندان شاهد در استان و همچنین میزان راهیابی آنان به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی پرداخت و خاطرنشان کرد: تعداد فرزندان شاهد در این استان 2 هزار و 300 نفر است که حدود 77 درصد از آنان، فارغالتحصیل و یا در حال تحصیل در دانشگاهها هستند.
قاسم علیاکبری با اشاره به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهاداقتصادی، گفت: همه متولیان و برنامهریزان در حوزههای مختلف، تکالیفی در این خصوص بر دوش دارند که حوزه آموزش و پرورش نیز از این امر مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ابعاد فرهنگی جهاداقتصادی، مربوط به حوزه آموزش و پرورش است، افزود: در این حوزه، علاوه بر بخش آموزش عمومی، در بخش آموزش عالی نیز باید تجدید نظری نسبت به شرایط و روشهای آموزش فعلی اعمال شده و شرایطی فراهم شود تا کسانی که در امر تعلیم و تربیت سهیم هستند، بتوانند از راهکارها و شیوههای جدید در این زمینه بهرهمند شوند.
علی اکبری نتایج حاصل از تحقق این امر را رشد و شکوفایی بیش از پیش دانشآموزان و دانشجویان عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، برای تحقق شعار جهاداقتصادی باید شرایطی فراهم شود که دانشآموزان بهویژه در مقطع متوسطه بتوانند ایدههای خود را از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کنند.
نظر شما