به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حامد ویسکرمی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان لرستان در سخنانی اظهار داشت: برقراری بیمه بیکاری در سال گذشته در استان کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: این کاهش بیانگر این موضوع است که تعدیل نیروی کار در واحدهای تولیدی و اقتصادی در سطح استان لرستان کاهش یافته است.
مدیرکل کار و امور اجتماعی استان لرستان همچنین از تحقق 117 درصدی اشتغال تعهد شده استان لرستان در سال 89 خبر داد و افزود: در سال گذشته 26 هزار و 992 فرصت شغلی در استان لرستان ایجاد شد که بیانگر تحقق 117 درصدی برنامه اشتغال در این استان می باشد.
ویسکرمی همچنین در تشریح عملکرد سال گذشته این اداره کل افزود: پارسال یک هزار و 872 فقره شکایت کارگری در شوراهای سازش طرح شد که منجر به سازش شد که نسبت به سال قبل از آن حدود 16 درصد رشد داشته است.
وی مختومه شدن چهار هزار و 368 فقره دادخواست مربوط به دعاوی کارگر و کارفرما، کاهش مدت زمان میانگین رسیدگی به دعاوی کارگری از 15 روز به 11 روز، رسیدگی به مشکلات اقتصادی 82 واحد و پیگیری مشکلات آنها در کمیته حمایت از واحدهای مشکل دار استان را از دیگر اقدامات سال گذشته این اداره کل برشمرد.
مدیر کل کار و امور اجتماعی استان لرستان نظارت بر اجرای قوانین کار، جلوگیری از بروز حوادث ناشی از کار با انجام 13 هزار و 203 مورد بازرسی از واحدهای کارگری و نیز اجرای 50 هزار نفر ساعت آموزش به کارگران و کارفرمایان را از دیگر فعالیت های اداره کل کار و امور اجتماعی لرستان در سال گذشته عنوان کرد.
وی همچنین با بیان اینکه استان لرستان با 176 تشکل کارگری و کارفرمایی رتبه شم کشور را دارد، تصریح کرد: استان لرستان همچنین در رابطه با بازرسی و روابط کار جزء 10 استان برتر کشور است.
ویسکرمی خاطر نشان کرد: همچنین این استان در اجرای نرم افزارهای تخصصی در میان ادارات کار و امور اجتماعی رتبه نخست کشور را دارا است.
نظر شما