نورالله غلامیان در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکردبا بیان اینکه شناسایی و مستند سازی وضع موجود، امکانسنجی و ارائه گزینه مناسب مدیریت پسماند از راهکارهای اجرایی این طرح است، اظهار داشت: 230 میلیون ریال اعتبار به منظور انجام مطالعات طرح مدیریت پسماند زباله در شهرکرد اختصاص داده شد.
وی طرح پسماند زباله را مهمترین اقدام در راستای کاهش آلودگی محیط زیست و جلوگیری از دفن غیربهداشتی زبالهها عنوان کرد و بیان داشت: فاز نخست طرح مطالعات پسماند زباله با محوریت شهرداری شهرکرد به پایان رسیده و هماکنون بهمنظور اجرایی شدن، فاز دوم و سوم مطالعات این طرح روبه پایان است.
غلامیان از اجرای طرح تفکیک زباله از مبدأ در شهرکرد خبر داد ویادآور شد: در صورت فراهم شدن زمینه شرایط مطلوب این طرح عملیاتی و اجرایی خواهد شد.
معاون خدمات شهری شهردار شهرکرد با بیان اینکه 30 درصد زبالههای خانگی و صنعتی این شهر قابل بازیافت هستند، خاطرنشان کرد: برهمین اساس سالانه بیش از 30 میلیارد ریال بهمنظور انتقال و جمعآوری زباله شهرکرد هزینه میشود.
غلامیان با بیان اینکه بیش از 20 درصد جمعآوری زباله در شهرکرد به صورت مکانیزه انجام میشود، تصریح کرد: تعداد 200 نفر از کارکنان شهرداری در قالب یک شرکت خصوصی و بهوسیله دستگاه خودروی سبک و سنگین در جمعآوری زباله و امر نظافت شهر به صورت شبانهروزی در حال فعالیت و خدماترسانی به شهروندان هستند.
وی بر ضرورت تعامل و همکاری بیش از پیش شهروندان با شهرداری شهرکرد تأکید کرد و یادآور شد: به مناسبت روز زمین پاک از اول اردیبهشت ماه جمعآوری زباله از ساعت 21 شب با همکاری و تعامل شهروندان بهمنظور توجه بیش از پیش به بهداشت عمومی در دستور کار قرار گرفت.
غلامیان با بیان اینکه محل دفن کنونی زباله شهرکرد اشباع شده است، افزود: باتوجه به اینکه محل دفن زباله در حریم شهرکرد واقع شده است این مهم میطلبد مسئولان استانی از جمله منابع طبیعی، مدیریت امور اراضی در راستای مکانیابی جدید دفن زباله با شهرداری هماهنگی و همکاریهای لازم را داشته باشند.
نظر شما