پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ آبان ۱۳۸۳، ۱۶:۰۷

نايب رييس مجلس شوراي اسلامي:

صنعت بايد بيشترين سهم را در رشد آينده كشور داشته باشد

نايب رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: حضور ايران دربازارهاي خارجي عامل خوبي براي ارزيابي تلاش خودروسازان در مسير توسعه است.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، محمد رضا باهنر در گردهمايي يك روزه مديران مركز مطالعات استراتژيك گروه صنعتي ايران خودرو افزود : صنعت بايد بيشترين سهم را در رشد آينده كشوربه خود اختصاص دهد و ما نيزدر اين زمينه به صنعت اميدوارتريم.
وي تصريح كرد : توجه به مقوله آموزش، تحقيق و آماده سازي زير ساخت ها و همچنين قراردادهاي دو سويه با شركت هاي ، عامل موفقيت خودروسازان در ورود به بازارهاي جهاني است كه با حضور در اين بازارها، مي توان به خودروسازان نمره قبولي داد.
وي با اشاره به برنامه چهارم توسعه به عنوان نخستين برنامه در چشم انداز بيست ساله كشورتصريح كرد: رشد سالانه ذكر شده در اين برنامه بدون بهره وري مناسب تحقق نخواهد يافت و راهكار رسيدن به آن نيزافزايش بهره وري است.
باهنرمثلث منابع انساني ، سرمايه هاي اجتماعي و مواد اوليه و تجهيزات را از جمله عوامل اصلي سه گانه توسعه بر شمرد و خواستارتوجه بيشتربه منابع انساني و سرمايه هاي اجتماعي شد كه در توسعه سهم برتر را دارند.
وي كسب رضايت مردم را لازم خواند و با اشاره به همسو بودن مقوله رضايت ملي با امنيت ملي افزود : پيوستگي مردم و حكومت از ابزارهاي اساسي در اين زمينه است كه كسب رضايت مردم و يا همان مشتري مداري مهمترين عامل در اين پيوستگي است.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو نيز در اين مراسم تحليل مديران برنامه ريزي استراتژيك ايران خودرو را تحليلي استاتيك خواند و خواستارآن شد كه تحليل ها با توجه به پويايي بازار و رقبا ارائه شود.
منوچهرمنطقي خواستارنگاه جدي تربه بحث واردات در بيان تحليل ها شد و از مديران ارشد شركت خواست در تدوين استراتژي آينده مشاركت جدي ترداشته باشند .

کد خبر 130483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha