به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، وحید جلال زاده ظهر چهارشنبه در جمع پرسنل نیروی انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به موقعیت جغرافیایی آذربایجان غربی و دارا بودن حدود هزار کیلومتر مرز با سه کشور خارجی افزود: رسالت نیروهای نظامی و انتظامی در استان بسیار خطیر بوده و این نیروها یکی از بازوهای مهم اجرایی دولت در اجرای برنامه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و ورزشی هستند.
وی در ادامه بیان داشت: در سال گذشته همایشها، اجلاسها و مسابقات ورزشی بزرگ و بین المللی را با سربلندی و موفقیت در استان میزبانی کرده ایم که حضور مقتدرانه نیروی انتظامی در صحنه یکی از عوامل اصلی این موفقیتها بوده است.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه نیروهای نظامی و انتظامی در حراست و مرزبانی از مرزهای ایمان و عقیده کشور وظایف خطیری بر عهده دارند، اظهار داشت: عزت، افتخار و اقتدار امروز کشور را مدیون رشادتهای شما عزیزان بوده و در سایه ایثارگریهای شما دلاورمردان، امروز مردم ایران پرچمدار ملل آزادیخواه در جهان هستند.
جلال زاده خطاب به نیروهای انتظامی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران تمدن جدید اسلامی را در جهان پایه گذاری کرده و اکنون سه دهه از ایجاد این تمدن جدید می گذرد و هنوز فرصت برای شکوفایی هرچه تمام تر این تمدن وجود دارد.
استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه امروز جبهه اسلام به پرچمداری مردم ایران در مقابل جبهه کفر و شیطان به سرکردگی آمریکا ایستاده افزود: در اثر این ایستادگی ها و ظلم ستیزی ها، امروز پیام انقلاب اسلامی ایران به تمام کشورهای مظلوم و آزادیخواه جهان صادر شده است و شاهد بیداری اسلامی در کشورهای مسلمان منطقه هستیم.
سردار محمد علی نصرتی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این نیرو در سال گذشته و یک ماه اول سال جاری پرداخت.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه به مدیران نمونه فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی لوح تقدیر اهدا کرد، همچنین اعطای سردوشی نیز به تعدادی از پرسنل فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی به نمایندگی انجام شد.
استاندار آذربایجان غربی از مجموعه پارک پلیس نیروی انتظامی در پارک با امکانات رفاهی و تفریحی در جاده نازلوی ارومیه بازدید کرد.
نظر شما