پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۴۲

پس از چند روز؛

اولین باد پرچم 253 متری را در قم پاره کرد/ شرکت سازنده ضمانت داده است

اولین باد پرچم 253 متری را در قم پاره کرد/ شرکت سازنده ضمانت داده است

قم - خبرگزاری مهر: بخشهایی از پرچم 253 متر مربعی از جنس نانو که در میدان روح‌الله قم نصب شده بود پس از گذشتن کمتر از یک هفته از نصب، پاره شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم هفته گذشته از نصب چهارمین پرچم بزرگ جمهوری اسلامی با مساحت 253 مترمربع و از جنس نانو در قم خبر داد که بعد از گذشت چند روز از این نشست خبری، قسمتی از پرچم جمهوری اسلامی بر اثر شدت باد دچار پارگی شد.

یک مقام مسئول در گفتگو با خبرنگار مهر در قم گفت: پرچم نصب شده دارای گارانتی است و بدون این که پولی از بیت المال ضایع شود ظرف دو روز آینده توسط شرکت سازنده آن تعویض خواهد شد.

این پرچم در مساحت 253 مترمربع به طول 50 متر در میدان روح الله ، جوار بیت امام خمینی(ره) در قم نصب شده است و به گفته مدیرکل میراث فرهنگی استان قم این پرچم چهارمین و بلندترین پرچم جمهوری اسلامی ایران است که جنس آن نانو بوده و به راحتی کثیف و پاره نمی‌شود.

این پرچم به گونه‌ای نصب ‌شده است که از حرم مطهر حضرت معصومه(س) و بلوار پیامبر اعظم(ص) قابل دید است.
 

کد خبر 1305349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha