پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۵۱

تعداد مردودیهای مدارس نیشابور با همت معلمان باید کاهش یابد

تعداد مردودیهای مدارس نیشابور با همت معلمان باید کاهش یابد

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون مدیر‌کل استان خراسان رضوی و مدیر آموزش و پرورش نیشابور گفت: تعداد مردودیهای مدارس این شهرستان باید با همت و کار مضاعف معلمان کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، محمدیوسف سپهری‌راد عصر پنجشنبه در نشستی با گروه‌های آموزشی معاونت مقطع متوسطه در تالار اجتماعات تربیت این اداره افزود: اگر مدیر نتواند سیستم مدرسه را رهبری کند و به نیاز‌ها و مشکلات معلمان توجه نکند، نمی‌تواند به اهداف خود برسد و در مدرسه دوام بیاورد.

وی با اشاره به اینکه مدیران باید در جهت‌گیری و تربیت به جایگاه مهم خود توجه داشته باشند،ظهار داشت: معلمان باید نیاز کشور و منطقه خود به رشته‌ها و شاخه‌های مختلف را در نظر داشته و آنها را به دانش‌آموزان معرفی کنند.

وی هدایت و راهنمایی صحیح دانش‌آموزان را بسیار مؤثر در موفقیت آینده کشور و دانش‌آموزان دانست و افزود: گاهی مشکلات به وجود آمده در مدارس به دلیل عدم کفایت مدیر است چرا که مدیران خوب موجب موفقیت معلمان خواهد شد.

سپهری‌راد جایگاه آموزش و پرورش در نیشابور را رو به رشد و گسترش دانست و گفت: تکریم ارباب‌رجوع در سیستم اداری نقطه مهم کار این اداره است.

رئیس گروه روانشناسی آموزش و پرورش نیشابور گفت: 80 درصد از مشاغل اساسی کشور در دست علوم انسانی است و متأسفانه با تبلیغات بد، انگیزه درس خواندن در این رشته از بچه‌ها گرفته می‌شود.

حسین توزندجانی افزود:‌ بیشتر اهمیت‌ها به سایر رشته‌ها داده می‌شود و این در روحیه دانش‌آموزان این رشته تأثیر‌گذار بوده است.

رئیس گروه تاریخ آموزش و پرورش نیشابور نیز گفت: برگزاری اردو‌های علمی با هدف ایجاد فضای صمیمی و بهره‌برداری علمی بین معلمان تاریخ مهم است.

رضا مهرداد افزود: دخالت نهاد‌های غیر آموزش و پرورش در درس تاریخ، امکان ارائه نظرات توسط معلمان در کلاسهای درس را گرفته است.

رئیس گروه الهیات آموزش و پرورش نیشابور در همین جلسه گفت: معلمان به حضور در گروه‌های درسی توجه بیشتری کنند.

حسین قبیدیان افزود: آموزش و پرورش نیز امتیازی برای معلمان حاضر در این جلسات قرار بدهد.

وی خواستار عضویت رایگان معلمان در کتابخانه‌های شهرستان شد.

رئیس گروه عربی آموزش و پرورش گفت: آموزش زبان عربی به‌عنوان یک زبان زنده و عامل ارتباط و ابزار مهم متون دینی باید توجه شود.

محمدعلی خسرو‌نژاد خواستار توجه به مکالمات عربی، معرفی سایت‌های موجود و استفاده از روش‌های نوین در تدریس شد.

وی تصریح کرد: از ابزار‌های نظارتی بیشتر بر حوزه‌های تصحیح اوراق استفاده شود.

رئیس گروه آمادگی دفاعی نیز گفت: متأسفانه در این رشته اکثر نیرو‌های ‌سازماندهی شده، غیرعلاقمند به تدریس هستند.

علی طوسی افزود: ما نتوانسته‌ایم برای دانش‌آموزان بازدید‌های مناسبی درست کنیم.

کد خبر 1305516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha