پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۴۶

مهدی نژاد نوری:

نیمی از دانشجویان کشور در رشته های علوم انسانی تحصیل می کنند

نیمی از دانشجویان کشور در رشته های علوم انسانی تحصیل می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر افزایش رشته های علمی، پژوهشی و کاربردی در دانشگاهها، اظهار داشت: هم اکنون بیش از نیمی از دانشجویان دانشگاههای کشور در رشته های علوم انسانی تحصیل می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی نژاد نوری صبح جمعه در مراسم بزرگداشت روز استاد دانشگاه پیام نور مازندران در مجتمع رفاهی ناجای ساری افزود: در حال حاضر سه میلیون و 800 هزار دانشجو در دانشگاههای کشور تحصیل می کنند که نیمی از آنان را دانشجویان رشته های علوم انسانی تشکیل می دهند که این افزایش، هشدار دهنده است.

وی خاطرنشان کرد: باید دانشگاههای کشور خود را به سمت آموزش های مجازی و دانش بنیان سوق دهند و از توان علمی، پژوهشی و تاکتیکی همدیگر برای توسعه متوازن استفاده کنند.
 
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور که به آموزش دانشجویان از راه دور مبادرت دارد باید این آموزش های کاربردی را به خانه ها و محل کار افراد سوق دهد، تصریح کرد: صنایع های تک، بیو و نانوتکنولوژی در دانشگاههای مازندران می تواند برای بازار استان موثر باشد.
 
وی در ادامه با بیان اینکه تعداد واحدها و مراکز دانشگاهی موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی مازندران از همه نقاط کشور بیشتر است، یادآور شد: دانشگاههای مازندران باید برای توسعه متوازن در استان برنامه ای اساسی و هدفمند ترتیب دهند.
 
وی با اظهار تاسف از اینکه برخی رقابت ها بین دانشگاههای مناطق تبدیل به نفاق و دورویی شده است افزود: دانشگاههای مازندران باید فضای رفاقت را در قالب شورای همکاری دانشگاههای مازندران ایجاد تا از این طرح به صورت پایلوت کشوری بهره گیری کرد.
 
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در عین حال با گرامیداشت مقام شامخ معلم، بیان داشت: استادان دانشگاهها باید ضمن تاکید بر حفظ ارزشهای انقلابی و دینی در دانشگاهها، مقدمات ایجاد دانشگاه اسلامی را در جامعه فراهم سازند.
 
مهدی نژاد نوری گفت: تبعیت از ولایت فقیه و رهبری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر همگان واجب است و جامعه دانشگاهی کشور خود را مطیع اوامر رهبری می داند.
کد خبر 1305962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha