پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۱۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تشریح برنامه‌های قرآنی در فراکسیون قرآن/ پیگیری فعالیتهای قرآنی در اتاق فکر

تشریح برنامه‌های قرآنی در فراکسیون قرآن/ پیگیری فعالیتهای قرآنی در اتاق فکر

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس با اشاره به اینکه فراکسیون قرآن مجلس اقدام به گرفتن گزارش از فعالیتهای دستگاههای دولتی کرده است گفت: چهار وزارتخانه‌ای که مسئولیت فعالیتهای قرآنی به عهده آنها گذاشته شده برنامه‌های سال جدید خود را نیز تبیین کرده‌اند.

لاله افتخاری رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فراکسیون قرآن مجلس شورای اسلامی درحال حاضر به موضوع گرفتن گزارش از فعالیتهای قرآنی دستگاه های دولتی در سال گذشته می پردازد.

وی افزود: برخی دستگاهها فعالیتها بسیار خوبی داشته اند. وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و وزارت ارشاد  به عنوان چهار وزارتخانه ای که مسئولیت فعالیتهای قرآن به عهده آنها گذاشته شده گزارش فعالیتهای خود در سال آینده را ارائه کرده و به تبیین برنامه های قرآنی در سال جدید پرداختند.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی یادآور شد: جلسات کمیته پایش و نظارت به صورت منظم برگزار می شود و اتاق فکری که با حضور نمایندگان مقام معظم رهبری برگزار می شود ادامه داشته و ما تنها پیگیر منویات معظم له هستیم. تلاش ما این است که منویات مقام معظم به نتیجه برسد و گزارش فعالیتهای قرآنی دستگاهها به مقام معظم رهبری ارائه می شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: معمولا انتقاد از سوی افرادی مطرح می شود که به موضوع اشراف داشته باشند و با کارهایی که در مجلس، دولت و دستگاههایی که در عرصه قرآن فعال هستند آشنایی کامل داشته باشند.

لاله افتخاری با تأکید بر این که فراکسیون قرآن مجلس شورای اسلامی هیج مانع و مشکلی در راه فعالیتهای خود ندارد گفت: توجه به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی امام راحل و مقام معظم رهبری بسیار مورد تأکید بوده است. انتقادهای بی پایه و اساس سرعت کار فراکسیون که با شورای توسعه فعالیتهای قرآنی هماهنگ است را کند کرده و مانع تحقق منویات مقام معظم رهبری می شوند.

کد خبر 1306120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha