پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۰۶

بازدید اعضای شورای شهر تهران از تونل نیایش

بازدید اعضای شورای شهر تهران از تونل نیایش

اعضای شورای اسلامی شهر تهران به همراه جمعی از کارشناسان دانشگاهی از روند اجرایی پروژه تونل نیایش بازدید و توجه به مواردی همچون گسل های فرعی، وجود قناتها و استفاده از تجربیات تونل توحید را خواستار شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای شورای اسلامی شهر تهران صبح روز جمعه از پروژه تونل نیایش بازدید کردند و در جریان مسائل فنی آن قرار گرفتند.

در ابتدای این جلسه مدیر پروژه تونل نیایش به تشریح جزئیات این پروژه پرداخت و گفت :‌ در حال حاضر میزان پیشرفت پروژه نزدیک به 30 متر در هفته است که امیدواریم در خرداد ماه به حداکثر پیشرفت ممکن برسیم.

وی با بیان این که برای جلوگیری از نشست های احتمالی طول مسیر را به "نشستسنج" تجهیز کرده ایم گفت: همچنین 309 واحد مسکونی که در طول این پروژه قرار دارند شناسنامه دار شده اند و تمامی مشخصات فنی آنها ثبت شده است.

یثربی به وجود لوله های گاز در مسیر پروژه اشاره کرد و گفت: در بخشی از محدوده این تونل 11 خط لوله گاز وجود دارد که شناسایی برخی از آنها علی‌رغم همکاری شرکت گاز دشوار است.

به تذکرات شورا درعمل توجه شود

حسن بیادی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در جمع پیمانکاران و مدیران پروژه با بیان این که نکاتی که در این دیدار با اشاره به تجربه تونل توحید گفت: این پروژه از فعالیتهای ارزشمندی است که در برخی از نقاط بد اجرا شده است.

وی ادامه داد: ریزش آب در تونل، مشکلاتی که در سیستم تهویه هوا وجود دارد و حجم عظیم تبلیغات سبب بدبینی به پروژه شد و احساس کردیم مدیریت شهری باصداقت برای مردم این پروژه را به انجام نرسانده است.

بیادی از مشاران پروژه خواست به نظرات شورا در عمل توجه کنند و همانند تونل توحید پروژه با مشکلات به پایان نرسد.

وی با اشاره به این که ترافیک اتوبان صدر به محدود پیروز کشیده شده است خواستار آن شد که تونل نیایش و دو طبقه شدن اتوبان صدر همزمان افتتاح شود زیرا در غیر این صورت وضعیت ترافیک در این محدوده بدتر از گذشته می‌شود.

گسل های فرعی شناسایی شود

حمزه شکیب، رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از پروژه‌ تونل نیایش با اشاره به مشکلاتی که قنات ها در مسیرتونل توحید گفت: شناسایی قنات‌ها و حفره‌ها در مسیر کار به تنهایی کافی نیست و باید برهدایت مسیر قنات‌ها توجه شود که در احداث تونل توحید از آن غفلت شد، بنابراین پر کردن قنات کافی نیست؛ چرا که آب روان قطعا از جای دیگری سر در می‌آورد و مشکل به طور کلی برطرف نمی‌شود.

وی با اشاره به وجود گسل های فرعی در مسیر این تونل گفت: گسل "تلویزیون " یکی از گسل‌های فرعی است که در محدوده‌ این پروژه وجود دارد و تمهیدات لازم باید حین اجرای این پروژه در نظر گرفته شود، مواردی همچون زهکشی و تهویه نیز از جمله مواردی است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود.

در تونل سازی از دنیاعقب هستیم

مازیار حسینی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران نیز در این مراسم با بیان این که تقاضای ما از شورای شهر و کارشناسان این است که از ما انتقاد کنند،گفت: در این پروژه سعی شده از تجربیات تونل توحید استفاده شود اما این پروژه از نظر پیچیدگی اولین تجربه مدیریت شهری است.

وی بابیان این که در تونل سازی از دنیاعقب هستیم،گفت: این پروژه باحجم بالای سرمایه‌گذاری و توان فکری و مهندسی،‌ برای توسعه کشور موثر است و می تواند مرزهای دانش در حوزه تونل سازی را در کشور رد کند.

کد خبر 1306211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha