پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۰۴

آیت الله نوری همدانی:

آسیب رساندن به پیکره نظام اسلامی از ترفندهای دشمنان است

آسیب رساندن به پیکره نظام اسلامی از ترفندهای دشمنان است

کرج - خبرگزاری مهر: آیت الله نوری همدانی گفت: دشمنان کشور می کوشند با تضعیف جایگاه ولایت فقیه به نقشه های شوم خود که همان آسیب رساندن به پیکره نظام اسلامی است، دست یابند که به سبب هوشیاری رهبری و مردم تاکنون ناکام مانده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در ساوجبلاغ، آیت الله نوری همدانی شنبه شب همزمان با سالروز شهادت دخت مکرم نبی اسلام حضرت فاطمه الزهرا(س) در جمع  عزاداران آن حضرت در مصلی امام خمینی (ره) شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت: کشورهای عربی و کشورهای منطقه و مردم انقلابی این کشورها با الگو گرفتن از انقلاب اسلامی ایران و بیداری اسلامی دست به قیام زدند و به پیروزی رسیدند.

وی افزود: ملت مسمان ایران اسلامی در طول سالیان ثابت کرده است که با محور قرار دادن ولایت فقیه می تواند به پیروزی دست یابد.

این مرجع تشیع خاطرنشان کرد: آشکار کردن چهره واقعی سلطه گران و سران استکبار و قدرتها از جمله دیگر برکات انقلاب اسلامی برای کشور و سایر ملتهای آزادیخواه جهان بوده است.

وی یادآور شد: امروز کشورهای مستکبر از پیشرفتهای ایران در زمینه های مختلف  به ویژه در حوزه فناوری هراس دارند و نمی توانند رسیدن ایران به خودکفایی  و آمادگی دفاعی را بر بتابند.

هراس کشورهای استکباری از الگو گیری کشورهای انقلابی از ایران

آیت الله نوری همدانی بیان کرد: کشورهای استکباری از اینکه انقلاب جمهوری اسلامی ایران الگوی کشورهای انقلابی قرار گرفته است هراس دارند.

وی ادامه داد: استکبارگران مدعی حقوق بشر خود بارها این حقوق را زیر پا گذاشته و به بهانه هایی نظیر مبارزه با تروریسم و برقراری امنیت اقدام به حمله به سایر کشورها و کشتار مردم کرده اند.

این مرجع تقلید اظهار داشت: این کشورها در حال حاضر تهاجم نظامی، سیاسی و فرهنگی را هدف قرار داده اند و می کوشند در کشورهای دنیا به ویژه خاورمیانه از این طریق وارد شده و حاکمیت خود را توسعه دهند.

کد خبر 1306511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha