پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۵۲

با ندادن مجوز عبور ؛

عربستان مانع سفر نماینده انقلابیون لیبی به قطر شد

عربستان مانع سفر  نماینده انقلابیون لیبی به قطر شد

مقامات سعودی با عدم صدور مجوز عبور هواپیمای حامل وزیر خارجه انقلابیون لیبی از حریم هوایی این کشور موجبات لغو سفر وی را به قطر فراهم آوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، "علی العیساوی" وزیر خارجه شورای انتقالی لیبی که در نظر داشت به قطر سفر کند با وجود انتظار 20 ساعته در فرودگاه قاهره نتوانست سوار هواپیمای مصری به مقصد دوحه شود.

بر این اساس، نماینده انقلابیون لیبی برای این پرواز احتیاج به صدور مجوز از سوی مقامات سعودی داشت تا هواپیمای حامل وی بتواند از حریم هوایی عربستان عبور کرده و وارد قطر شود. اما انتظار بیست ساعته وی در فرودگاه نیز باعث نشد که مقامات سعودی این مجوز را صادر کنند.

خاطر نشان می شود بر مبنای توافقنامه های موجود عبور از حریم هوایی هر کشور به صدور مجوز از سوی کشور موردنظر احتیاج دارد که این به عرف مرسوم میان کشورها تبدیل شده است.

اما علت مخالفت مقامات سعودی با سفر نماینده انقلابیون لیبی به قطر مسئله ای سوال برانگیز است.

کد خبر 1306586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha