پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۹:۳۱

ذوعلم خبرداد:

تدوین سند چشم انداز تحول در حوزه و آموزش و پرورش

تدوین سند چشم انداز تحول در حوزه و آموزش و پرورش

قم - خبرگزاری مهر: مشاور وزیر آموزش و پرورش از تدوین بسته برنامه‌ای در راستای تحقق فرمایشات رهبری برای اجرا در حوزه و آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم حجت الاسلام علی ذوعلم ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این بسته برنامه‌ای برای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری برای حوزه و آموزش و پرورش تدوین می‌شود تا هر کدام از بخشهای حوزه و آموزش و پرورش برنامه های خود را پیش رو داشته باشند.

وی ابراز داشت: این بسته برنامه‌ای این امکان را به مسئولان و بخشهای مختلف در این دو نهاد می‌دهد که بدانند عملا چه برنامه‌های عینی را با چه زمان بندی باید اجرا کنند تا رهنمودهای رهبری درباره تحول در حوزه و آموزش و پرورش تحقق پیدا کند.

ذوعلم اضافه کرد: این بسته برنامه ای براساس 22 عنوان برنامه ای که در مناسبات مشترک وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه مصوب شده است تدوین می شود و در حقیقت چشم اندازی مصداقی برای هر دو نهاد در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت است.

10 هزار روحانی برای اجرای طرح روحانی مدرسه نیاز است

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به وجود 20 هزار مدرسه بالای 100 دانش آموز در کشور خاطرنشان کرد: برای اجرای طرح روحانی مدرسه در این مدارس ده هزار طلبه مجرب در حوزه تعلیم وتربیت مورد نیاز است که این تعداد در حوزه تربیت نشده اند.

وی اضافه کرد: رشته تعلیم و تربیت باید در حوزه راه اندازی شود و نیروهای مورد نیاز آموزش و پرورش تامین شوند.
شرکت ده ها هزار نفری در طرح بصیرت فرهنگیان

وی درباره اهداف طرح بصیرت فرهنگیان که سال قبل با حضور 150 هزار فرهنگی برگزار شد گفت: هدف از اجرای این طرح ارتقاء توانمندیهای علمی و مهارتی فرهنگیان برای مواجه شدن فعال با شبهات و پاسخگویی به آسیبهای فرهنگی جامعه است.

وی ابرازداشت: تاسیس ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه نیز پاسخی به این نیازها است که در این راستا و در بحث عرفانهای دروغین با همکاری مراکز تخصصی حوزه مانند مهدویت و معاونت تبلیغ حوزه و ... نشستهای شبهه شناسی و پاسخ به شبهات در قالب گفتمانهای دینی در مدارس برگزار شده است.

حضور روحانیت به جریان تبدیل شود

ذوعلم یا تاکید بر لزوم ورود روحانیت به عرصه تعلیم و تربیت تصریح داشت: حضور روحانیت در تعلیم و تربیت باید از موج به جریان ماندگار و اثرگذار تبدیل شود.

دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: فقدان ساختار لازم در حوزه که هنوز رشته تعلیم و تربیت در آن وجود ندارد و نیروهای مورد نیاز آموزش و پرورش تربیت نشده اند از جمله عواملی است که باعث می شود تا حضور روحانیت در عرصه تعلیم و تربیت به وضع مطلوب نرسد.

موانع حضور روحانیت در تعلیم و تربیت

مشاور وزیر آموزش و پرورش تصریح داشت: ایجاد ساختار تشکیلاتی و کارآمد و فرهنگسازی به گونه ای که یک فاضل حوزوی ورود به تعلیم و تربیت را وظیفه خود بداند از دیگر موانع این موضوع است.

وی تاکید کرد: آغوش آموزش و پرورش بر روی حوزه باز است و در هرجا که حوزه آماده باشد آموزش و پرورش آمادگی دارد.

کد خبر 1307253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha