پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۱۴

فاطمی عقدا در گفتگو با مهر:

ساخت خانه‌های حیاط‌ دار در دستور کار قرار گرفت

ساخت خانه‌های حیاط‌ دار در دستور کار قرار گرفت

معاون وزیر مسکن وشهرسازی با بیان اینکه ساخت خانه های حیاط دار در دستور کار وزارت مسکن قرار دارد گفت: این طرح استانها به غیر از کلان شهرها اجرایی می‌شود.

سید محمود فاطمی عقدا در گفتگو با مهر اجرای کوتاه مرتبه سازی را از سیاستهای وزارت مسکن دانست و گفت: در شهرهایی که تراکم کمتری نسبت به کلان شهرها دارند و امکان کوتاه مرتبه سازی وجود دارد، این سیاست پیگیری می شود.

وی افزود: به غیر از کلان شهرها مشکل تامین زمین در دیگر شهرها وجود ندارد؛ بنابراین می توان در این شهرها ساخت خانه های ویلایی و یا حیاط دار را اجرا کرد.

رئیس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن با بیان اینکه این طرح در شهرهای جدید اطراف تهران هم به اجرا درآمده است، اظهارداشت: مشکل تامین زمین در شهرهای جدید کمتر است؛ بنابراین امکان ساخت خانه های ویلایی در شهرهای نزدیک تهران، وجود دارد.

به گزارش مهر، رئیس جمهور در جریان بازدید ها از پروژه های مسکن مهر براین امر تاکید کرده است که به جای ساخت آپارتمان، وزارت مسکن به ساخت خانه های حیاط دار روی بیاورد.

به دنبال این اظهارات، وزارت مسکن ساخت خانه های ویلایی را در دستور کار خود قرار داد که براساس آن، در برخی از مناطق که مشکل زمین وجود ندارد دولت به ساخت خانه های حیاط دار روی بیاورد.

براین اساس، در شهر جدید پرند ساخت خانه های ویلایی در دستور کار وزارت مسکن قرار گرفت و تعدادی خانه حیاط دار در طرح مسکن مهر این شهر جدید به صورت حیاط دار ساخته شد.

همچنین معاون امور ساختمان و مسکن وزارت مسکن چندی پیش به مهر اعلام کرده بود که احداث واحدهای کوتاه مرتبه و حیاط دار در طرح مسکن مهر از دیگر برنامه های وزارت مسکن است که این اقدام در راستای تطبیق شرایط زندگی مردم هر منطقه با فرهنگ بومی و شرایط اقلیمی طراحی شده است.

وی در ادامه گفته بود: زمینه اجرای این سیاست در تمامی استانهایی که امکان تامین زمین برای چنین واحدهای را داشته باشند، فراهم آمده است.

کد خبر 1307424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha