پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۴۰

حسینی به مهر اعلام کرد:

پروژه ادغام سابقه تاریخی دارد/ وزرا همچنان در خدمت دولت خواهند بود

پروژه ادغام سابقه تاریخی دارد/ وزرا همچنان در خدمت دولت خواهند بود

سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه ادغام وزارتخانه های اقتصادی با کار کارشناسی انجام شده است، گفت: اگر مطالعات و مراجع تاریخی را در این خصوص بخواهید، می توانم به شما معرفی کنم، ضمن اینکه با ادغام وزارتخانه‌ها وزرا همچنان به مردم و دولت خدمت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید شمس الدین حسینی امروز در حاشیه مراسم بازدید از اسناد وزارت اقتصاد در کتابخانه اسناد ملی در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر که با ادغام 4 وزارتخانه اقتصادی تکلیف وزرای اقتصادی چه خواهد شد و آیا ادغام وزارتخانه ها براساس کار کارشناسی در دولت صورت گرفته است، گفت: قطعا ادغام وزارتخانه ها با کار کارشناسی صورت گرفته است؛ مگر می شود که این کار بدون کار کارشناسی انجام شده باشد.

سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه معاون توسعه و منابع انسانی رئیس جمهور در مورد ادغامها توضیحات کاملی را ارائه خواهد کرد، افزود: تشکیل وزارتخانه ای که نفت و نیرو را با هم ببینند سالهای سال مطرح بوده است.

حسینی افزود: منتهی آن زمان مطرح می کردند که باید بدنه وزارتخانه ها سبک شود؛ بنابراین هم اکنون با خصوصی سازی بخشهای قابل توجهی از نیروگاهها، پالایشگاهها، پتروشیمی ها، گاز و ... و مشخص شدن تکالیف آنها فرصت کاملا برای این کار فراهم بوده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد ادغام وزارتخانه های کار و رفاه گفت: هم اکنون مسائل مربوط به تامین اجتماعی در وزارت رفاه و مسائل حقوق کار در وزارت کار مطرح است اما هر دوی این وزارتخانه ها با یکدیگر مرتبط هستند.

حسینی با تاکید بر اینکه اما در مجموع آنچه که انجام شده کاملا سابقه تاریخی و مطالعاتی دارد، افزود: اگر مطالعات و مراجع تاریخی را در این خصوص بخواهید می توانم به شما معرفی کنم. وزیر اقتصاد تاکید کرد: با ادغام وزارتخانه ها وزرا همچنان به مردم و دولت خدمت می کنند.

حسینی افزود: این وزارتخانه ها با هم ادغام نمی شوند بلکه به نوعی تجمیع می شوند و دولت لایحه مربوط به اینکه شرح وظایف آنها چه خواهد شد، مطرح خواهد کرد.

وی یادآور شد: قرار است که دولت شرح وظایف وزارتخانه های جدید را با حکم قانون برنامه پنجم تطبیق و سپس در قالب لایحه ای به مجلس تقدیم کند.

سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا در زیرمجموعه های وزارت اقتصاد نیز تغییراتی انجام خواهد شد و سازمان امور مالیاتی به عنوان یک نهاد کاملا مستقل از وزارتخانه عمل خواهد کرد، گفت: سازمان مالیاتی سازمانی مستقل است اما زیر نظر وزیر اقتصاد کار می کند.

قیمت بنزین و گازوئیل افزایش نمی یابد

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا قیمت بنزین و گازوئیل امسال افزایش خواهد یافت، گفت: فعلا برنامه ای در این خصوص نداریم، همچنین فعلا برنامه ای برای تغییر مبلغ یارانه نقدی نیز در دستور کار نیست.

کد خبر 1307758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha